Βαθμολογία

Νίκη για τους Παίδες των Μικτών, 1-0 τα Τρίκαλα

Νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΛ κόντρα στην αντίστοιχη των Τρικάλων για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Προεπιλογής παικτών για τις Εθνικές ομάδες Νέων και Παίδων, που διοργανώνει η ΕΠΟ.

Όπως ανέφερε στο ΑΕΛ Radio και την εκπομπή του Αποστόλη Πλασταρά ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Κεραμάρης η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή και δικαιώθηκε με το τέρμα του Μπενεχούτσου προς το τέλος της αναμέτρησης, ενώ όπως είπε δεν κινδύνεψαν από την τρικαλινή ομάδα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Κεραμάρη:

«Καταρχάς τα συγχαρητήρια πρέπει να πάνε στους προπονητές των ομάδων και στους παίκτες, εμείς είμαστε απλοί διαχειριστές. Όσον αφορά το παιχνίδι είχαμε καλή παρουσία, κάναμε πολλές ευκαιρίες, δεν συναντήσαμε ιδιαίτερη αντίσταση από τα Τρίκαλα τα οποία πέρσι είχαν πολύ καλή ομάδα και καταφέραμε να νικήσουμε στο τέλος με το τέρμα του Μπενεχούτσου.

Όλα τα παιδιά είχαν καλή παρουσία, δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όσο περισσότερα παιδιά γινόταν, βρεθήκαμε σε καλή μέρα στο τρίτο παιχνίδι που δώσαμε σήμερα μετά από αυτά σε Άρτα και κόντρα σε Πρέβεζα/Λευκάδα, έχουμε άλλα τρία και ευελπιστούμε σε κάτι καλό και πιστεύω έχουμε τις δυνατότητες».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ