Βαθμολογία

Champions League, πέμπτη αγωνιστική, πράξη δεύτερη

Συνεχίζεται σήμερα (23/11) το Champions League με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 5ης αγωνιστικής των ομίλων από τον πρώτο έως και τον τέταρτο.

Από τις σημερινές αναμετρήσεις σίγουρα ξεχωρίζουν το Άρσεναλ - Παρί για τον 1ο όμιλο, Μπεσίκτας - Μπενφίκα για τον 2ο όμιλο και Γκλάντμπαχ - Μάντσεστερ Σίτι για τον 3ο όμιλο.

Στο Λονδίνο για τον 1ο όμιλο Άρσεναλ και Παρί καθάρισαν εύκολα την υπόθεση πρόκριση και το διακύβευμα σήμερα είναι η πρωτιά στον όμιλο με τους "κανονιέρηδες" να έχουν το προβάδισμα λόγω έδρας, αλλά τους πρωταθλητές Γαλλίας να θέλουν να είναι αυτοί που θα χαμογελάσουν στο τέλος. Στην Βουλγαρία η Λουντογκόρετς υποδέχεται την Βασιλεία με τις δυο ομάδες να έχουν από έναν βαθμό και ίσως σήμερα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League.

Στον 2ο όμιλο το ενδιαφέρον εστιάζεται στην αναμέτρηση της Μπεσίκτας με την Μπενφίκα με τους Τούρκους να έχουν 6 βαθμούς, έναντι 7 των "αετών" με την ομάδα του Μήτρογλου να ξέρει ότι σε περίπτωση νίκης ξεκαθαρίζει την πρόκριση και θα κυνηγήσει μετά την 1η θέση κόντρα στην Νάπολι την τελευταία αγωνιστική. Από την άλλη μόνο η νίκη θα δώσει ελπίδες στην Μπεσίκτας η οποία στην χειρότερη έχει εξασφαλισμένη τουλάχιστον την 3η θέση, ενώ στο άλλο ματς η Νάπολι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την νίκη από την Ντιναμό.

Για τον 3ο όμιλο στην Γερμανία γίνεται το μεγάλο ματς με την Γκλάντμπαχ να υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι με τους Γερμανούς να έχουν 4 βαθμούς, έναντι 7 των Πολιτών. Μια αναμέτρηση στην οποία αν η μπίλια κάτσει στον άσο τότε όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, ενώ με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα η Σίτι τσεκάρει το εισιτήριο της πρόκρισης και αφήνει την Γκλάντμπαχ στην αγωνία για την 3η θέση, ειδικά αν η Σέλτικ κάνει την έκπληξη και πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα στην οποία είναι αμφίβολος ο Μέσι.

Τέλος για τον 4ο όμιλο Ατλέτικο με 12 βαθμούς και Μπάγερν με 9 έχουν καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση και σήμερα αντιμετωπίζουν Αϊντχόφεν εντός και Ροστόφ εκτός αντίστοιχα με το βλέμμα πάντως στην τελευταία αγωνιστική στο Μόναχο όπου θα κριθεί και η 1η θέση. Ομοίως και οι αντιπάλοι τους Αϊντχόφεν και Ροστόφ οι οποίες με έναν βαθμό έκαστος θα προσπαθήσουν σήμερα για την έκπληξη, αλλά με την μεταξύ τους αναμέτρηση στην Ολλανδία να βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού τους.

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις των ομίλων από τον πρώτο ως τον τέταρτο:

1ος όμιλος

21:45

Άρσεναλ – Παρί  (COSMOTE Sport 2, ΕΡΤ1)

Λουντογκόρετς – Βασιλεία (COSMOTE Sport 8)

Βαθμολογία

1. Άρσεναλ 10

2. Παρί 10

3. Λουντογκόρετς 1

4. Βασιλεία 1

2ος όμιλος

19:45

Μπεσίκτας – Μπενφίκα (COSMOTE Sport 1)

21:45

Νάπολι – Ντιναμό (COSMOTE Sport 7)

Βαθμολογία

1. Μπενφίκα 7

2. Νάπολι 7

3. Μπεσίκτας 6

4. Ντιναμό 1

3ος όμιλος

21:45

Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι (COSMOTE Sport 5)

Σέλτικ – Μπαρτσελόνα (COSMOTE Sport 3)

Βαθμολογία

1. Μπαρτσελόνα 9

2. Μαν. Σίτι 7

3. Γκλάντμπαχ 4

4. Σέλτικ 2

4ος όμιλος

19:00

Ροστόφ – Μπάγερν (COSMOTE Sport 3)

21:45

Ατλέτικο – Αϊντχόφεν (COSMOTE Sport 6)

Βαθμολογία

1.Ατλέτικο 12

2. Μπάγερν 9

3. Αϊντχόφεν 1

4. Ροστόφ 1