Βαθμολογία

Παραφέστας: «Η ΑΕΛ και ο Αχιλλέας...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο παλαίμαχος ποδοσφαριστής της ΑΕΛ , Τάκης Παραφέστας, ο οποίος έκανε λόγο για την ΑΕΛ αλλά και για την ομάδα του, τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Για την ΑΕΛ τόνισε:

«Εγώ πάντα εστιάζω στην επιτυχία της ομάδας στη διοικητική λειτουργία. Όταν ο προπονητής έχει το χρόνο να δουλέψει με την ομάδα και οι παίκτες δεν έχουν προβλήματα, μπορεί να λειτουργήσει καλά ο σύλλογος. Πρέπει όλοι να παραμένουν απερίσπαστοι από οτιδήποτε άλλο.» είπε αρχικά.

«Η νίκη έρχεται πάντα μέσα από το καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες που πρέπει να έχουν λύσει όλα τα προβλήματά τους και απερίσπαστοι να πετύχουν ότι καλύτερο μπορούν.» συμπλήρωσε αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να δουλέψει μια ομάδα.

Για τον Αχιλλέα Φαρσάλων, ανέφερε:

«Συνεχίζουμε την περσινή προσπάθεια, η διοίκηση είναι κοντά, τα παιδιά είναι αξιόλογα και συνεχίζουμε δυναμικά. Υπάρχει διάθεση για προσφορά και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες σε όλες τις ομάδες και οι άνθρωποι κάνουν θυσίες για να στηρίζουν την προσπάθειά των ομάδων τους.» είπε αρχικά...

«Ο κόσμος μας στηρίζει και έχει απαιτήσεις και στο ερασιτεχνικό να δει καλό ποδόσφαιρο. Άλλωστε και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο υπάρχουν σοβαροί προπονητές και δε γίνεται τίποτα στην τύχη.» συμπλήρωσε σχετικά με τις απαιτήσεις του κόσμου...

«Ο Κώστας Ντεμπεγλέρας είναι παράδειγμα προς μίμηση!» απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τον εν λόγω ποδοσφαριστή.

«Εμείς είμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω πως παρά το γεγονός ότι κάποιες ομάδες ξεκίνησαν άσχημα θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις στο πρωτάθλημα.» είπε στο τέλος της ομιλίας του.