Βαθμολογία

Κόντρα σε Ελευθερόπουλο και Βενετίδη η ΑΕΛ το Σάββατο!

Έναν «παλιό γνώριμο» αναμένεται να συναντήσει η ΑΕΛ το προσεχές Σάββατο, στο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, εκτός έδρας.

Οι «βυσσινί στρατιώτες» του Σάκη Τσιώλη καλούνται να αναμετρηθούν κόντρα στην «αρμάδα» του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, αλλά και του Στέλιου Βενετίδη!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ αποτελεί πλέον μέλος του τεχνικού επιτελείου του Αστέρας Τρίπολης και όντας βοηθός του Ελευθερόπουλου πλέον, «υπηρετεί» το ποδόσφαιρο από ένα διαφορετικό πόστο.

Ο πρώην αμυντικός των «βυσσινί» γεννήθηκε στη Λάρισα στις 19 Νοεμβρίου του 1976 και αγαπήθηκε από τον κόσμο της «Βασίλισσας του Κάμπου», χωρίς ωστόσο να «διαφημίσει» το γεγονός πως κατάγεται από τη πόλη της ομάδας, όπως έχει τονίσει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Στην ΑΕΛ αγωνίστηκε από το 2006 μέχρι και το 2012, έχοντας 117 συμμετοχές. Πριν μετακομίσει στην «πατρίδα» του όμως, είχε περάσει και από την Ξάνθη, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

«Θα έλεγα ότι σ’ αυτές τις ομάδες οι σχέσεις μου ήταν ουδέτερες. Καλές μεν, αλλά όχι τόσο δυνατές όπως αυτή που δημιούργησα στη Λάρισα.» είχε πει χαρακτηριστικά, όσον αφορά τις σχέσεις του με τον κόσμο του εκάστοτε συλλόγου, στον οποίο αγωνιζόταν.

Ο Στέλιος Βενετίδης αποτελεί αναμφίβολα αναπόσπαστο κομμάτι των «βυσσινί» και σίγουρα τα συναισθήματά του πρόκειται να είναι ανάμεικτα στο παιχνίδι του Σαββάτου στην Τρίπολη.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ