Βαθμολογία

Ιωαννίδης: «Υπάρχουν θέματα στην ΕΠΣΛ, για την ΑΕΛ..»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Γιάννη Καλογιάννη «φιλοξενήθηκε» ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος έκανε λόγο για τα όσα συμβαίνουν στην ΕΠΣΛ, αλλά και την ΑΕΛ.

Δείτε αναλυτικά όσα όσα είπε:

«Εδώ και καιρό υπάρχει μια παραφιλολογία που δε θα έπρεπε να υπάρχει. Κάθε φορά που υπάρχουν αλλαγές στην ΕΠΣ, υπάρχουν αυτά.» τόνισε αρχικά όσον αφορά το πρόσφατο επεισόδιο στην ΕΠΣ

«Ο κ. Μπουχλαριώτης έχει αναλάβει ένα πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτροπή διαιτησίας και κατά κοινή ομολογία όλες οι ομάδες ευχαρίστησαν με ανακοινώσεις τους τη διαιτησία.» τόνισε επισημαίνοντας το έργο του κ. Μπουχλαριώτη.

«Δεν γίνεται να επιτίθεσαι στον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας, γιατί απλά όλα εκεί μέσα πηγαίνουν καλά. Δε γίνεται απλά να ψάχνεις κάτι για να επιτεθείς. Είναι άνανδρη αυτή η επίθεση.» είπε αναφορικά με το συμβάν...

«Όταν με αυτόν τον τομέα που ασχολείσαι κάνεις το καλό και έχεις βάλει τα πράγματα σε μια σειρά και υπάρχει ένας έλεγχος, λογίκο είναι κάποιοι άνθρωποι να ενοχλούνται. Ας βγουν στο ραδιόφωνο να πουν τι δεν τους αρέσει. Μιλάμε για ωμές παρεμβάσεις. Όπως πρέπει να τιμωρείται ένας ποδοσφαιριστής όταν δεν έχει καλή απόδοση χωρίς να υπολογίζεται από τον προπονητή του, θα πρέπει να τιμωρείται και ένας διαιτητής.» συμπλήρωσε εν συνεχεία...

«Το βράδυ υπάρχει ένα συμβούλιο στις 20:00 και εκεί θα ειπωθούν πολλά. Αποψή μου είναι πως αυτά τα συμβούλια θα πρέπει να πραγματοποιούνται με την παρουσία τον ομάδων. Προσωπικά σας παρακαλώ να παρευρεθείτε για να βγάλετε τη δική σας άποψη.» τόνισε κάνοντας πρόσκληση προς τον κ. Καλογιάννη.

«Δυστυχώς υπάρχουν πολλά θέματα στην ΕΠΣ, αλλά κάνουμε ο καθένας ότι μπορούμε για το καλύτερο. Όταν εγώ αντιλαμβάνομαι ότι κάποια πράγματα που είχαμε πει δεν γίνονται, εγώ θα κάνω την παρέμβασή μου, χωρίς να κοιτάξω φιλίες.»

«Υπάρχει περίπτωση τον επόμενο μήνα να βγούμε από την κρίση και να είναι όλα καλά στην Ελλάδα;» απάντησε στην ερώτηση του κ. Καλογιάννη σχετικά με τον αν μπορεί να αλλάξει άμεσα το κλίμα στην ΕΠΣ.

Τέλος το δικό του σχόλιο, έκανε και για την ΑΕΛ...

«Υπάρχει μια σοβαρή προσπάθεια που γίνεται. Η ΑΕΛ είναι τα πάντα. Η ΑΕΛ είναι το επόμενο στάδιο ώστε να πρεσβεύσει τις προσπάθειες που γίνονται στο τοπικό ποδόσφαιρο και να δώσει ευκαιρίες σε αυτά τα παιδιά. Ας είμαστε όλοι μαζί με τον κ. Κούγια για να φτάσει η ΑΕΛ εκεί που αξίζει.»