Βαθμολογία

Οι αποστολές του ΠΑΣ Γιάννινα και του Λεβαδειακού

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι προετοιμασίες του ΠΑΣ Γιάννινα και του Λεβαδειακού για την αυριανή (23/11) εξ αναβολής αναμέτρηση τους στο "Ζωσιμάδες" στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Πετράκης είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει και πάλι στον Νοέ Ακόστα, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ναδάλες και Μπουκουβάλας. Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός έχει επιλέξει για την αποστολή κόντρα στους Βοιωτούς 18 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα αποτελούν οι: Περιστερίδης, Πασχαλάκης, Ακόστα, Κόντε, Ζάιρο, Λίλα, Μαμπούλου, Βιδάλ, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Δώνης, Καρανίκας, Κοζορώνης, Κούτρης, Μιχαήλ, Μπέριος, Σκόνδρας, Τζημόπουλος.

Από την άλλη στο στρατόπεδο του Λεβαδειακού ο πρώην προπονητής της ΑΕΛ και νυν του Λεβαδειακού Ράτκο Ντόστανιτς δεν μπορεί να υπολογίζει για τα Γιάννενα στους Μπελγκαζουανί που λόγω ρήξης χιαστών χάνει όλη την σεζόν, αλλά και στους Σουμπίνιο, Ομπιόρα. Οι Βοιωτοί ταξίδεψαν για την πόλη των Ιωαννίνων με 20 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά την αποστολή του Λεβαδειακού αποτελούν οι: Ναμάσκο, Μοσχονάς, Δασκαλάκης, Καραχάλιος, Τριποτσέρης, Μάγκας, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Ουόν, Τόπι, Μεντί, Μαχαίρας, Γιακουμάκης, Μάντζιος, Βασιλείου, Ζεζίνιο, Καλτσάς, Τόνι Σίλβα, Κουλιμπαλί, Καραμπουέ.