Βαθμολογία

Στις 24/11 η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΛ

Μεθαύριο Πέμπτη (24/11) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΛ όπως αποφάσισε η Επιτροπή πρωταθλημάτων και κυπέλλου της Ένωσης στα γραφεία της οποίας θα γίνει η κλήρωση στις 14:30.

Στην κλήρωση καλούνται να παραβρεθούν οι εκπρόσωποι των ενδιαφερόμενων ομάδων εκεί όπου θα συγκροτηθούν τα τέσσερα ζευγάρια, ενώ θα γίνει κλήρωση και για τα ημιτελικά.

Στην κληρωτίδα της Πέμπτης θα μπουν 8 ομάδες, που έχουν προκριθεί στην προημιτελική φάση από τους 4 ομίλους της προηγούμενης φάσης. Οι ομάδες αυτές είναι: Αχιλλέας Φαρσάλων, ΑΟ Ναρθακίου, ΑΟ Μαυροβουνίου, Κίσσαβος Συκουρίου, Λάρισα 2012, Δωτιέας Αγιάς, ΠΟ Ελασσόνας και Δαμασιακός.

Οι παραπάνω ομάδες θα πάρουν με κλήρωση από ένα αριθμό, από το 1 έως το 8. Θα δημιουργηθούν 4 ζευγάρια και θα παίξουν ως εξής:

1 – 2 (9)

3 – 4 (10)

5 – 6 (11)

7 – 8 (12)

Στην ημιτελική φάση ο νικητής του αγώνα (9) θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα (10) και ο νικητής του αγώνα (11) θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα (12). Οι νικητές των 2 αυτών αγώνων θα παίξουν στο μεγάλο τελικό. Στα 4 ζευγάρια της προημιτελικής φάσης γηπεδούχες θα είναι οι ομάδες 1, 3, 5 και 7.

Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης θα γίνουν, σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου σε ουδέτερα γήπεδα. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής όλων των παραπάνω αγώνων θα ανακοινωθούν από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου.