Βαθμολογία

Champions League, πέμπτη αγωνιστική, πράξη πρώτη

Αγώνες Champions League έχουμε σήμερα (22/11) με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 5ης αγωνιστικής για τους ομίλους από τον 5ο μέχρι τον 8ο.

Αναμφίβολα την παράσταση κλέβει η αναμέτρηση στο "Σάντσες Πιθχουάν" με την Σεβίλλη να υποδέχεται την Γιουβέντους για τον 8ο όμιλο εκεί όπου Ισπανοί και Ιταλοί είναι τα δυο μεγάλα φαβορί για την πρόκριση.

Οι Ανδαλουσιάνοι θα προσπαθήσουν να σπάσουν την κατάρα που τους θέλει να αποκλείονται στην φάση των ομίλων και θέλουν σήμερα να τσεκάρουν το εισιτήριο κάτι το οποίο θα συμβεί ακόμα και με ισοπαλία. Μια ισοπαλία η οποία ουσιαστικά θα δώσει και στις δυο ομάδες την πρόκριση αν εμφανιστεί. Στο έτερο ματς του ομίλου η Λιόν θέλει μόνο την νίκη στην έδρα της Ντιναμό προκειμένου να παραμείνει ζωντανή για την πρόκριση και να τα παίξει όλα για όλα στο τελευταίο ματς με την Σεβίλλη.

Αναμέτρηση δίχως αύριο για την Τότεναμ στην έδρα της Μονακό καθώς οι "πετεινοί" κινδυνεύουν με αποκλεισμό μιας και έχουν μόλις 4 βαθμούς και νέο αρνητικό αποτέλεσμα θα απομακρύνει την προνομιούχο δυάδα. Από την άλλη οι Μονεγάσκοι με 8 βαθμούς θέλουν σήμερα να τσεκάρουν το εισιτήριο για τους "16". Στην Μόσχα για τον ίδιο όμιλο η ΤΣΣΚΑ θα υποδεχτεί την Λεβερκούζεν με τους Ρώσους να κυνηγούν τον ρεαλιστικό στόχο της 3ης θέσης και τους Γερμανούς την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Για τον 7ο όμιλο τα βλέμματα στρέφονται στην Κοπεγχάγη και την αναμέτρηση των Δανών με την Πόρτο που είναι οι ομάδες που θα παλέψουν για την 2η θέση πίσω από την πρωτοπόρο Λέστερ. Οι Πορτογάλοι με 7 βαθμούς βολεύονται και με την ισοπαλία, ενώ για την δανέζικη ομάδα μόνο η νίκη θα δώσει ελπίδες για την πρόκριση στους "16".  Αδιάφορη η έτερη αναμέτρηση ανάμεσα σε Λέστερ και Μπριζ στην έδρα των πρωταθλητών Αγγλίας.

Τέλος για τον 6ο όμιλο Ντόρτμουντ και Ρεάλ έχουν καθαρίσει την πρόκριση και αντιμετωπίζουν Λέγκια εντός έδρας και Σπόρτινγκ εκτός έδρας αντίστοιχα με μόνο διακύβευμα την πρωτιά του ομίλου που θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική στο "Μπερναμπέου".

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των ομίλων 5-8:

5ος όμιλος

19:00

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Λεβερκούζεν COSMOTE Sport 1

21:45

Μονακό - Τότεναμ COSMOTE Sport 4

Βαθμολογία

1. Μονακό 8

2. Λεβερκούζεν 6

3. Τότεναμ 4

4. ΤΣΣΚΑ 2

6ος όμιλος

21:45

Ντόρτμουντ - Λέγκια COSMOTE Sport 5

Σπόρτινγκ - Ρεάλ COSMOTE Sport 3

Βαθμολογία

1. Ντόρτμουντ 10

2. Ρεάλ 8

3. Σπόρτινγκ 3

4. Λέγκια 1

7ος όμιλος

21:45

Κοπεγχάγη - Πόρτο COSMOTE Sport 7

Λέστερ -Μπριζ COSMOTE Sport 6

Βαθμολογία

1. Λέστερ 10

2. Πόρτο 7

3. Κοπεγχάγη 5

4. Μπριζ 0

8ος όμιλος

21:45

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Λιόν COSMOTE Sport 8

Σεβίλλη - Γιουβέντους COSMOTE Sport 2

Βαθμολογία

1. Σεβίλλη 10

2. Γιουβέντους 8

3. Λιόν 4

4. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0