Βαθμολογία

Μάρκου: «Η τρίτη πρόταση ήταν για γέλια...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Γιάννη Καλογιάννη «φιλοξενήθηκε» ο Διευθύνων Σύμβουλος της «βυσσινί» ΠΑΕ, Σωτήρης Μάρκου, ο οποίος έκανε λόγο για τη θέση της ΠΑΕ ΑΕΛ, ως εκπρόσωπος στην πρόσφατη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ.

«Δεν μπορούσαν να απαντήσουν σε τίποτα» είπε αρχικά στην ομιλία του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΛ, όσον αφορά στις προτάσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ.

«Γνωρίζω ότι σε μια συνεδρίαση του Ιουλίου δόθηκε η ευκαιρία σε αυτές τις εταιρίες να παρουσιάσουν εναλλακτικά σενάρια διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Εδώ παρουσιάστηκαν εναλλακτικοί τρόποι για το πως θα αγωνίζονται ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Ειδικά η τρίτη πρόταση ήταν για να γελάσουμε...» τόνισε χαρακτηριστικά όσον αφορά τα όσα ειπώθηκαν...

«Εμείς αναρωτηθήκαμε για ποιο ποδόσφαιρο μιλάνε και για ποιες ΠΑΕ οικονομικά ανεξάρτητες, που να μπορούν να σταθούν στα πόδια τους χωρίς πλάγιες μεθόδους;»

«Αναφερθήκαμε στο πως θα κατανεμηθεί το τηλεοπτικό προϊόν. Εμείς θέσαμε τα πράγματα σε μια βάση. Η βασική τοποθέτηση με την οποία και κλείσαμε, είναι αν έχουμε γεμίσει τα γήπεδα μας για να κάνουμε το προϊόν ελκυστικό.»

«Όταν εμείς δίνουμε ετησίως για να χρησιμοποιούμε τις υποδομές μας ποσό, άνω των 800.000 ευρώ, πείτε μου πόσα δίνουν άλλες ομάδες. Μιλάμε για το πως αντιμετωπιζόμαστε εμείς ως επενδυτές ή οι άλλοι ως εισπράκτορες ;» είπε τέλος αναφορικά με την αντιμετώπιση που έχει η ΠΑΕ ΑΕΛ, συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες.