Βαθμολογία

Αυτά είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Αφού συγκεντρώθηκαν κι αναλύθηκαν περισσότερες από 175 εκατομμύρια κριτικές ξενοδοχείων από ιστοσελίδες ανά τον κόσμο, σύμφωνα με τον Managing Director της Trivago, Johannes Thomas, η γνωστή μηχανή αναζήτησης βραβεύει τα καλύτερα ξενοδοχεία για το 2017 και στη χώρα μας. Τα βραβεία χωρίζονται σε οκτώ κατηγορίες στην κάθε μια εκ των οποίων βραβεύονται δέκα ξενοδοχεία.

Οι βραβευμένοι

Κατηγορία Καλύτερο ξενοδοχείο 5 αστέρων: Το βραβείο στη συγκεκριμένη κατηγορία απονέμεται στο ξενοδοχείο Lindos Blu, που βρίσκεται στη Λίνδο, στο νησί των Ιπποτών, τη Ρόδο, και ακολουθούν το Santorini Princess Spa, το Boutique 5 στη Ρόδο, το Κatikies στη Σαντορίνη και το The Excelsior στη Θεσσαλονίκη που συμπληρώνει την πεντάδα.

Κατηγορία Καλύτερο ξενοδοχείο 4 αστέρων: Η πρώτη θέση αυτής της κατηγορίας καταλαμβάνεται από το Rocabella Mykonos Art Hotel & Spa. Ακολουθούν το Astra Suites στη Σαντορίνη, το Fatma Hanoum στην Κρήτη, το Spirit of the Knights στη Ρόδο και στην 5η θέση το Archontiko Metsovou Boutique.

Κατηγορία Καλύτερο ξενοδοχείο 3 αστέρων: Στην κατηγορία αυτή ξεχώρισε το Eleonas Green Lodges, στον Ζαρό Κρήτης και πρόκειται για ένα γοητευτικό οικογενειακό ξενοδοχείο με όμορφα διακοσμημένους ξενώνες. Δεύτερη στη σχετική λίστα βρίσκεται το Pyrgos Adrachti στην Καλαμπάκα, το Aroma Dryos Eco & Design Hotel στο Μέτσοβο, το Manos Small World στη Σαντορίνη και το Pilion Terra στο Πήλιο, στην 5η θέση.

Κατηγορία Καλύτερο εναλλακτικό κατάλυμα: Ως κορυφαίο στην κατηγορία που αφορά στα καλύτερα εναλλακτικά καταλύματα που συμπεριλαμβάνουν όλες τις επιλογές διαμονής πέραν των ξενοδοχείων, αναδείχθηκε το Casa Moazzo, που βρίσκεται στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Στεγάζεται σ' ένα ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο στην καρδιά της παλιάς πόλης και αποτελεί ένα κράμα παράδοσης και πολυτέλειας με εξαιρετική αισθητική. Οι υπόλοιποι βραβευμένοι στην πρώτη πεντάδα είναι το Aenaon Villlas στη Σαντορίνη, το Argo Hotel στη Μύκονο, το Costa Marina Villas και το Αtrium Villa στη Σαντορίνη.

Κατηγορία Καλύτερη Εξυπηρέτηση: Για την εξυπηρέτησή του ξεχώρισε το κατάλυμα Stelios Place στη Σαντορίνη (κεντρική φωτιγραφία), καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην κατηγορία αυτή. Την πεντάδα συμπληρώνουν το O&B Athens Boutique Hotel, το Santorini Princess Spa, το Astra Suites στη Σαντορίνη και το Renieris στην Κρήτη
Στην κατηγορία Καλύτερο Πρωινό ξεχώρισε μεταξύ των καλυτέρων το Athenaeum Intercontinental στην Αθήνα, ενώ στην κατηγορία Καλύτερο Δωμάτιο, πρώτο βρέθηκε το Atrium Prestige Thalasso.

Kατηγορία Καλύτερη Σχέση Ποιότητας- Τιμής: Πέρα από τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης που προσφέρει και το ανέδειξαν πρώτο στην αντίστοιχη κατηγορία, το Stelios Place αποτελεί και την κορυφαία επιλογή διαμονής στη Σαντορίνη με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.

Kατηγορία Value For Money ξεχώρισαν επίσης το Ios Resort στην Ιο, το Sofi στη Νάξο, το Μanos Studios και το Renieris στην Κρήτη.

Πηγή: newmoney.gr