Βαθμολογία

Πασκουάλ: «Σημαντική νίκη για εμάς»

Από μία πολύ δύσκολη έδρα πέρασε το βράδυ της Δευτέρας (21/11) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κέρδισε με 71-59 τον Άρη και παρέμεινε έτσι πίσω από Ολυμπιακό και ΑΕΚ που παίζουν μεταξύ τους την επόμενη αγωνιστική.

Ο Τσάβι Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου χαρακτήρισε σημαντική τη συγκεκριμένη νίκη των «πρασίνων» γνωρίζοντας ότι το ματς θα ήταν απαιτητικό για την ομάδα του, ενώ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τον παίκτη που θα αποκτηθεί αντί του Γκιστ.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτή τη νίκη. Ξέραμε πριν από το παιχνίδι πως θα ήταν πολύ δύσκολο βράδυ. Θέλαμε να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας για 40 λεπτά. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον, όμως ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς».

Για το αν τον έχει εντυπωσιάσει κάτι στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι πολύ διαφορετική η ελληνική λίγκα σε σχέση με την ACB. Εδώ όλες οι ομάδες παίζουν πιο επιθετικά στην άμυνα. Οι παίκτες χρησιμοποιούν πιο πολύ τα χέρια σε σχέση με την Ισπανία. Όλες οι ομάδες έχουν την ευκαιρία να πάρουν νίκες, γιατί όταν υπάρχει καλό επίπεδο συγκέντρωσης μπορεί να υπάρξει εξαιρετικό αποτέλεσμα. Όταν εμφανίζεσαι στο παρκέ χωρίς ενέργεια και συγκέντρωση όλα μπορούν να γίνουν».

Για την μεταγραφή του αντι-Γκιστ: «Θα δούμε. Ποτέ δεν μιλώ στα ΜΜΕ για αυτά που θα συμβούν πριν γίνει επίσημο».