Βαθμολογία

Ο Καβάφης και οι επιστροφές

Σε ρυθμό πρωταθλήματος μπαίνουν και πάλι στον Πανσερραϊκό με τους ποδοσφαιριστές να ξεκινούν τη Δευτέρα (21/11) για το παιχνίδι του Σαββάτου (26/11) κόντρα στα Χανιά.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης είδε τους Στέβιτς, Κανούλα και Τσουβαλτσίδη να προπονούνται κανονικά και να ανεβάζουν σταδιακά στροφές και υπάρχει η αίσθηση πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είναι στο 100% και θα μπουν στην αποστολή. Αυτό, βέβαια, θα φανεί προσεχώς.

Εκείνος που δεν έκανε ήταν ο Τσιμίκας, ένας ακόμη από τους παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ. Ο 22χρονος δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο και θα δοκιμάσει τις επόμενες μέρες να μπει κανονικά μήπως και προλάβει το ματς με τον ΑΟΧ.

Από εκεί και πέρα, οι Σερραίοι δεν έχασαν την ευκαιρία μέσω facebook να σχολιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις. Έτσι έκαναν το ακόλουθο ποστ: «Σαν βγεις στον πηγαιμό να παίξεις Football League να εύχεσαι να'ναι μακρύς ο δρόμος γεμάτος περιπέτειες και γνώσεις. Τους Σφακιανάκηδες και τις υποσχέσεις του για χορηγούς...τον θυμωμένο εμπρηστή και τις αναβολές μην τα φοβάσαι...

...Κι αν πτωχική την βρεις, η Football League δεν σε γέλασε...έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες οι Λίγκες στην Ελλάδα τι σημαίνουν... #Καβάφης #ξεκινάμε_πάλι».

a-sports.gr