Βαθμολογία

ΠΑΣ Γιάννινα: «Ένα μεγάλο Ευχαριστώ!»

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα ευχαρίστησε τους αρμόδιους φορείς της πόλης για τη στήριξη της δράσης που υλοποιήθηκε πριν λίγες μέρες, με την διεξαγωγή τους αγώνα αλληλεγγύης ανάμεσα στους βετεράνους του συλλόγου και της Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 «Ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Χριστοβασίλης και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ευχαριστούν από καρδιάς τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη, τον Δήμαρχο της πόλης κ. Μπέγκα, τον Αντιδήμαρχο κ. Κολόκα και τους συνεργάτες του, τον Πρόεδρο κ. Πάικα και τη Διοίκηση του ΠΕΑΚΙ, την Τράπεζα Ηπείρου και τον Διευθυντή της κ. Τσουκανέλη για τη στήριξη της δράσης που υλοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στην πόλη μας και το γήπεδο μας.

Ένα μεγάλο επίσης ευχαριστώ στους βετεράνους του ΠΑΣ για τον όμορφο αγώνα που έδωσαν, στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου και όλους τους ανθρώπους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για τα καλέσματα που απεύθυναν και την μόνιμη στήριξη όλων των πρωτοβουλιών μας, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, σε όλους τους εθελοντές και τους φίλους της ομάδας μας που βρέθηκαν την Παρασκευή στο ΕΣΙ "Οι Ζωσιμάδες".

Η κοινωνική δράση της ΠΑΕ δεν σταματάει εδώ. Η παρουσία μας σε μεγάλες διοργανώσεις και σημαντικά γεγονότα θα συνεχιστεί. Όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε τον ΠΑΣ ψηλά, εκεί που του αξίζει».