Βαθμολογία

«Μοίρασαν» χαμόγελα οι παίκτες της ΑΕΛ!

Γιοβάνοβιτς, Ναζλίδης, Αβραάμ, Ξενοδόχοφ, Αναστασόπουλος και Ντέλετιτς βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο κατάστημα της NOVA στη Λάρισα και «μοίρασαν» πολλά χαμόγελα.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Αντικείμενο λατρείας από εκατοντάδες θαυμαστές τους όλων των ηλικιών, έγιναν οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΕΛ που βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο κατάστημα της NOVA στη Λάρισα, στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκδήλωσης του Νovasports Tour.

Υπό το σύνθημα «Μία πόλη. Μία ομάδα. Μία μοναδική εμπειρία!», οι Γιοβάνοβιτς, Ναζλίδης, Αβραάμ, Ξενοδόχοφ, Αναστασόπουλος και Ντέλετιτς, δεν σταμάτησαν επί δύο ώρες να φωτογραφίζονται με τον κόσμο και να υπογράφουν αυτόγραφα, δηλώνοντας και οι ίδιοι ενθουσιασμένοι απ' την αγάπη του κόσμου.

Τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ συνόδευσαν ο Επιμελητής του αγωνιστικού τμήματος, Γιώργος Δοδοντσάκης, ο διευθυντής Επικοινωνίας, Χρήστος Τσούμαρης και ο υπεύθυνος Marketing, Αποστόλης Νταϊλιάνης, απολαμβάνοντας την φιλοξενία τόσο του ιδιοκτήτη του καταστήματος, Κων/νου Γκουντέλου, όσο και του υπευθύνου Εταιρικής Επικοινωνίας της NOVA, Αλέξη Καναβού.