Βαθμολογία

Αμανατίδης: «Να μείνει ζωντανή η φλόγα»

Τα έχουν δει όλα φέτος οι προπονητές της Β' Εθνικής... Έκαναν μία προετοιμασία περίπου τρεις μήνες, οι ομάδες τους έπαιξαν μόλις δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και έκτοτε είναι αναγκασμένες να δίνουν και πάλι φιλικά.

Είναι πολύ δύσκολο κανείς να κάνει κανονικό προγραμματισμό χωρίς να ξέρει πότε θα παίξει και αυτό είπε και ο Περικλής Αμανατίδης, ο οποίος επεσήμανε εκτός των άλλων πως και για τους ποδοσφαιριστές είναι μία δοκιμασία όλο αυτό ώστε να μείνουν σε καλή κατάσταση.

Αναλυτικά: «Στο φιλικό με μια καλή ομάδα, όπως ο Διαγόρας Σεβαστής, δοκιμάσαμε σχήματα που ίσως δούμε σε επίσημα ματς. Στα πρώτα επίσημα είχαμε καλό ρυθμό, που προσπαθούμε να διατηρήσουμε στη διακοπή, αλλά όλες οι ομάδες θα έχουν πρόβλημα στην επανέναρξη σε αυτό τον τομέα.

Ψάχνουμε νέα κίνητρα για το μονοπάτι της διάκρισης, αλλά είναι αδύνατο πια να προγραμματίσεις, χρειάζονται… μαγικά! Στον Αιγινιακό προσπαθούμε απλά να τηρούμε βασικές αρχές, όλα εναπόκεινται στη διάθεση των παικτών, θέλει όρεξη και προσωπικότητα η διαχείριση, δεν αρκεί να γυμνάζεσαι. Πρέπει να μείνει ζωντανή η… φλόγα, που όλοι ρίχνουν νερό για να σβήσει».