Βαθμολογία

Μπορούσε τη νίκη στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας...

Αστήρ Μελισσοχωρίου και Προοδευτική Ανάβρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β' ΕΠΣΛ. Μόλις στο 2' λεπτό της αναμέτρησης το Μελισσοχώρι πήρε «κεφάλι» στο σκορ, όταν ο Βογιατζής κέρδισε πέναλτι και ο Λιάνγκας εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Στο 5' ο Μπακόλας έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 15' καλό σουτ του Χατζή πέρασε άουτ. Στο 21ο' λεπτό και στο 24ο' τα σουτ που επιχείρησε ο Κορδαλής δεν είχαν αντίκτυπο, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει αρχικά και εν συνεχεία το δεύτερο να περνά δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 29' τη σέντρα του Κορδαλή, εκμεταλλεύτηκε ο Γκαραλιάκος που με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο δέυτερο μέρος ο Αστερας είχε την πλήρη κατοχή της μπάλας και πραγματικά θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, έστω και στο 83' όταν έγινε ένα καλό σουτ τυο Βογιατζή και η μπάλα πέρασε άουτ.

Αστέρας (Ηλίας Αράπης): Κουκούτσης, Σδράλης, Τσεμολάρι, Λόζος, Καραπέτσας, Χατζής, Νούσιας, Βογιατζής, Μπακόλας (80' Αβδουλάς), Λιάνγκας, Παπαδημητρίου (57' Ζαφειρίου).

Αναβρα (Κώστας Κουτσούκης): Βλιώρας, Γκιόσι (Μπαρούτζας 68'), Μαλιάρας, Μαλαχτάρης, Κατσούλης, Τσίρκας (27' Νικολάου - 80' Ζαχαράκης ) Παρλάνζτας, Μπασανάς, Γκαραλιάκος, Μπούκας, Κορδαλής.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καραγιάννης. Πρώτη βοηθός η Τσακνάκη Δ. και δεύτερος ο Αθανασούλας.