Βαθμολογία

Γραμμένος: «Έτοιμος για τις εκλογές όταν αυτές γίνουν»

Πανέτοιμος για τις εκλογές στην ΕΠΟ όταν και όποτε αυτές γίνουν εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Ο επικεφαλής της κίνησης που συγκεντρώνει την πλειοψηφία των ποδοσφαιρικών Ενώσεων έχει αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα για εκπρόσωπος της ομοσπονδίας στην ΕΟΕ. Μια απόφαση που έχει ως στόχο να επιβεβαιώσει τη δυναμική που διαθέτει η παράταξή του και να δείξει εμπράκτως ότι διατηρεί ακόμα πλειοψηφικό ρεύμα.

Με δεδομένο το παραπάνω πλαίσιο έγινε σήμερα (20/11) συνάντηση στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» όπου το παρών έδωσαν 31 ενώσεις, μεταξύ των οποίων και αυτή της Βέροιας η οποία δεν έχει ακόμα επίσημη διοίκηση.

Ο κ. Γραμμένος εμφανίστηκε σίγουρος για επικράτηση της παράταξης του, συνεπικουρούμενος και όπως είπαμε από 31 ενώσεις μεταξύ των οποίων και αυτή της Λάρισας.

Αυτές είναι οι: Σερρών, Αθηνών, Δωδεκανήσου, Ευρυτανίας, Χαλκιδικής, Κυκλάδων, Λάρισας, Λέσβου, Αιτωλοακαρνανίας, Αν. Αττικής, Άρτας, Γρεβενών, Σάμου, Φθιώτιδας, Φλώρινας, Φωκίδας, Σάλας, Καστοριάς, Δράμας, Αργολίδας, Αχαΐας, Μακεδονίας, Ξάνθης, Σάμου, Πέλλας, Πρέβεζας-Λευκάδας, Ζακύνθου, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Κοζάνης, Κιλκίς.