Βαθμολογία

Διλμπέρης: «Είμαστε κερδισμένοι»

Η διαφορά ποιότητας ήταν δεδομένη εξ αρχής και φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο με τον Πανσερραϊκό να γνωρίζει το απόγευμα του Σαββάτου (19/11) την ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, μετά τη λήξη του αγώνα ο Παναγιώτης Διλμπέρης ξεκαθάρισε πως έμεινε ικανοποιημένος με όσα είδε τηρουμένων των αναλογιών και είπε πως η ομάδα του θα βγει ωφελημένη από αυτό το ματς. Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας για μας και προσπάθειας να κρατήσουμε αγωνιστικό ρυθμό. Εμείς είμαστε κερδισμένοι, με πολλαπλά οφέλη. Η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου δίνει αισιοδοξία απέναντι σε ένα ΠΑΟΚ που πιθανόν με αυτή την ενδεκάδα θα παίξει και στην Ιταλία. Ευχαριστούμε τον κόσμο και πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε φιλάθλους με αυτό το παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ έχει απίστευτη ποιότητα, στην πρώτη ευκαιρία με καταπληκτική σέντρα και καταπληκτική κίνηση του Πέλκα πέτυχε γκολ. Σε όλα τα άλλα είχαμε κυριαρχήσει στο πρώτο μέρος».

Για το γεγονός ότι δεν πέτυχε γκολ η ομάδα τους στις ευκαιρίες που δημιούργησε: «Ευτυχώς μέχρι σήμερα στα επίσημα παιχνίδια, είτε με τον Κάκκο, είτε με τον Ιωαννίδη πετυχαίνουμε τα γκολ. Είναι πολύ δύσκολη η διακοπή και είναι δύσκολο να δημιουργήσεις κίνητρο μέσα σε ένα τέτοιο ξενέρωμα. Μπορεί αυτή η καλή εμφάνιση να έγινε γιατί εμείς είχαμε μεγαλύτερο κίνητρο σε σχέση με τον ΠΑΟΚ που είχε το μυαλό του στη Φιορεντίνα».

Τέλος, ο προπονητής του Πανσερραϊκού αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τον ΠΑΟΚ: «Να ευχαριστήσουμε τον ΠΑΟΚ και να ζητήσω συγνώμη αν κάποιες στιγμές στον υπέρμετρο ενθουσιασμό, υπήρχε υπέρμετρη ένταση και δυναμισμός από τους παίκτες μου σε κάποιες φάσεις. Τα παιδιά που ήρθαν από τον ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, έτσι τα αντιμετωπίζουμε και προσπαθούμε εμείς να τους δείξουμε τι χρειάζεται για να κάνουν καριέρα στο ποδόσφαιρο».