Βαθμολογία

Μπλόκαρε χωρίς Μέσι η Μπαρτσελόνα

Αντί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι Ρεάλ και Ατλέτικο κονταροχτυπιούνται η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη το απόγευμα του Σαββάτου (19/11) κόντρα στη Μάλαγα μένοντας στο 0-0.

Οι Καταλανοί δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στο «Καμπ Νόου», αλλά αυτό από μόνο του δεν ήταν αρκετό. Δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι έμειναν πίσω από τη Ρεάλ ακόμη και αν έχουν ματς λιγότερο.

Χωρίς τον Μέσι όλα είναι πιο δύσκολα για τους «μπλαουγκράνα» και αυτό επιβεβαιώθηκε. Φυσικά σε μεγάλο βαθμό η συγκεκριμένη ισοπαλία οφείλεται και στον εξαιρετικό Καμενί, ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Να σημειωθεί πως η Μάλαγα έπαιζε με δέκα από το 68' λόγω αποβολής του Γιορέντε, ενώ τελείωσε με εννιά λόγω αποβολής του Χουάν Κάρλος. Τέλος, για δύο πέναλτι διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Μαστσεράνο, Ντιν (62' Τζόρντι Άλμπα), Μπουσκέτς, Ντένις Σουάρεθ (68' Αντρέ Γκόμες), Ραφίνια (77' Ράκιτιτς), Αρντά Τουράν, Νεϊμάρ, Πάκο Αλκάθερ.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Ροσάλες, Ντιέγκο Γιορέντε, Μιγκέλ Τόρες, Βιγιανουέβα, Ρίκα, Πάμπλο Φορνάλς (96' Ντούντα), Ανιόρ, Οντιβέρος (69' Λουίς), Χουάν Κάρλος, Σάντρο Ραμίρεθ (81' Ελ Νεσερί).