Βαθμολογία

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου στην Basket League

Αγωνιστική δραστηριότητα είχαμε σήμερα (19/11) στο πρωτάθλημα της Basket League με την διεξαγωγή των περισσότερων αναμετρήσεων της 7ης αγωνιστικής.

Μια αγωνιστική στην οποία το Σάββατο έγιναν τα τέσσερα από τα επτά παιχνίδια, αύριο παίζουν η Κύμη με το Ρέθυμνο, ενώ την Δευτέρα έχουμε τις αναμέτρήσεις των αιωνίων αντιπάλων με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει το Λαύριο εκτός έδρας και τον Παναθηναϊκό να έχει δύσκολη αποστολή στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη.

Στα σημερινά αποτελέσματα ξεχώρισαν η νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Προμηθέα Πατρών με 76-60 με την Ένωση να παραμένει πρώτη και αήττητη και την επόμενη αγωνιστική να την περιμένει η πρόκληση του ΣΕΦ κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, σε ένα ιδανικό κρας τεστ για την ΑΕΚ για το τι μπορεί να διεκδικήσει στο φετινό πρωτάθλημα.

Μεγάλη νίκη σημείωσαν και τα Τρίκαλα κόντρα στον ΠΑΟΚ στο κλειστό της θεσσαλικής πόλης με σκορ 84-73, ενώ νίκες σημείωσαν ο Κολοσσός Ρόδου κόντρα στην Δόξα Λευκάδας στο Βενετόκλειο με 77-60 και ο Απόλλων Πατρών εντός έδρας με το επιβλητικό 92-66 κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Αναλυτικά τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής της Basket League:

ΑΕΚ - Προμηθέας Πατρών 76-60

Τρίκαλα - ΠΑΟΚ 84-73

Κολοσσός Ρόδου - Δόξα Λευκάδας 77-60

Απόλλων Πατρών - Κόροιβος Αμαλιάδας 92-66

Κυριακή 20 Νοεμβρίου

17:00 Κύμη - Ρέθυμνο

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου

17:00 Λαύριο - Ολυμπιακός

19:00 Άρης - Παναθηναϊκός