Βαθμολογία

Νίκη για την Γιάννουλη, 2-0 το Μακρυχώρι (pics)

Την νίκη με σκορ 2-0 πανηγύρισε σήμερα (19/11) η Δήμητρα Γιάννουλης κόντρα στον Αετό Μακρυχωρίου σε αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη πήρε την νίκη σε ένα παιχνίδι που πάντως ήταν μοιρασμένο για τις δυο ομάδες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με αρκετές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και με την μεγάλη φάση να απουσιάζει.

Στην επανάληψη η Δήμητρα Γιάννουλης σκοράροντας δυο φορές πήρε την νίκη κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Μπουρνάκα που δεν μπόρεσε να σκοράρει σε κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε αν και είχε να αντιμετωπίσει και τις πολλές απουσίες.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 15' με το δυνατό σουτ του Χατζηγρηγορίου να κοντράρει στα σώματα και να περνάει κόρνερ, ενώ στο 28' ο Θώμοας από το χώρο του κέντρου έπιασε δυνατό σουτ για να διώξει σε κόρνερ ο πορτιέρο του Αετού.

Ένας Αετός που απείλησε στο 43' όταν άλλαξαν ωραία την μπάλα Γκαμπέτας, Πάσσιος με τον τελευταίο να κάνει την σέντρα προς τον Φουσίκα, αλλά ο τελευταίος να κλείνεται από τους αμυντικούς πριν γίνει επικίνδυνος.

Η πρώτη καλή φάση της επανάληψης ανήκε στο Μακρυχώρι όταν στο 50' ο Φουσίκας έκλεψε την μπάλα, σέντραρε για τον Χριστιανίδη και αυτός με σουτ έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Τελικά οι γηπεδούχοι στο 68' ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ όταν ο Κοταρέλας εκτέλεσε κόρνερ και ο Ντούφας με κεφαλιά έκανε το 1-0. Δυο λεπτά αργότερα θα μπορούσε να γίνει το 1-1 όταν ο Αργύρης σέντραρε από αριστερά η μπάλα έσκασε μπροστά στον τερματοφύλακα, πήγε στο οριζόντιο και στην επαναφορά ο Γκαμπέτας την έστειλε άουτ.

Στο 78' ο Γκαμπέτας έβγαλε την σέντρα και ο Πάσσιος έκανε την κεφαλιά την οποία μπλόκαρε ο Κυρανούδης, ενώ στο 85' τα πάντα κρίθηκαν όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Χριστιανίδη με τον Κοταρέλα να είναι εύστοχος από την άσπρη βούλα και να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Διαιτησία: Γρηγοριάδης (Παπαδημητρίου, Τζιμούρτος)

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Κυρανούδης, Μπάμπαλης, Γκουντρουμπής, Ντούφας, Εμαννουήλ, Θώμος, Αμπατζίδης (84' Σινάνι), Γκατζούλης, Χατζηγρηγορίου (86' Ντάλλας), Κοταρέλας, Σπανός (86' Γουργιώτης)

Αετός Μακρυχωρίου (Γιάννης Μπουρνάκας): Πουτσιάκας, Τζίκα, Χριστιανίδης, Βάσσιος, Τίκος, Γκαμπέτας, Καρβούνης (65' Μπουζώνας), Μάντζαρης (60' Αργύρης), Φουσίκας, Κουσιάς (75' Θεοχάρης), Πάσσιος.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ