Βαθμολογία

Τσιώλης: «Πιστεύω πως θα είμαστε αυτοί που πρέπει»

Δηλώσεις μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα ΑΕΛ - Απόλλων Λάρισας έκανε ο προπονητής των «βυσσινί», Σάκης Τσιώλης, ο οποίος παρουσιάστηκε αισιόδοξος από την προετοιμασία της ομάδας τις τελευταίες μέρες. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι για να βγάλουμε συμπεράσματα. Ολοκληρώθηκε αυτή η προετοιμασία των δεκαπέντε περίπου ημερών που είμαι στη Λάρισα. Νομίζω πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Τα παιδιά δείχνουν πολύ μεγάλη θέληση και αποφασιστικότητα. Σήμερα παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον κ. Θεοδοσιάδη για το έργο του. Έχουμε στρέψει ήδη την προσοχή μας στο ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα. Θέλω να πιστεύω πως θα είμαστε αυτοί που πρέπει, αφού θα διορθώσουμε κάποια πράγματα».

Για το πότε θα φανεί η δική του δουλειά: «Νομίζω ότι από εδώ και πέρα θα αρχίσει. Τώρα έχω και πιο ολοκληρωμένη άποψη για όλους τους παίκτες. Την πρώτη φορά έπρεπε να βγάλω συμπέρασμα για όλο το υλικό σε πολύ λίγες μέρες. Τώρα έχω βγάλει συμπέρασμα για όλους. Σήμερα κάναμε κάποια τεστ με τον σχηματισμό, αλλά και κάποια άλλα με το αναπνευστικό των παικτών που θέλαμε, δοκιμάζοντας τη φυσική κατάσταση και είμαστε σε καλό δρόμο».

Για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Νομίζω ότι αν είναι να γίνει για καλό καλά έγινε ό,τι έγινε. Αλλά πάντα ξαναρχίζουμε από τον ίδιο παρανομαστή. Το ποδόσφαιρο είναι μια ατέρμονη ιστορία, όσον αφορά στην οργάνωση και τη διοίκηση. Αλλά όλοι εμείς και ιδιαίτερα οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, πρέπει να πιστεύουμε ότι κάτι καλύτερο θα γίνει κι έτσι με αυτή την ελπίδα συνεχίζουμε».

Αβραάμ: «Τα συμπεράσματα τα βγάζουν οι προπονητές»

Το δικό του σχόλιο για τον αγώνα και την πορεία της ομάδας έκανε και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Ανδρέας Αβραάμ: «Ήταν ένα καλό φιλικό με μία δυνατή ομάδα, ύστερα από την διακοπή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τα συμπεράσματα τα βγάζουν οι προπονητές. Ήταν μία καλή προπόνηση για εμάς. Τώρα βλέπουμε το παιχνίδι με την Τρίπολη, που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα».