Βαθμολογία

Π. Αγγελόπουλος: «Χωρίς ρίσκο δεν κερδίζεις»

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 79-77 του Παναθηναϊκού και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος στις δηλώσεις που παραχώρησε στο φινάλε την αναμέτρησης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

«Πρώτα απ’ όλα, το σημαντικό ήταν πως νικήσαμε σε έναν αγώνα Ευρωλίγκας. Ήρθαμε με το πούλμαν και άλλες ομάδες έχουν αυτό το πλεονέκτημα σε μεγαλύτερο βαθμό από εμάς.

Ο Ολυμπιακός έχει ομάδα και ψυχολογία. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Είχε ψυχραιμία στο -4 και στο -2 παρόλο που η εικόνα του αγώνα ήταν να έχουμε μία πιο εύκολη νίκη. Ο Παναθηναϊκός έβαλε μεγάλα τρίποντα, πέρασε μπροστά, αλλά εμείς ήμασταν ψύχραιμοι», τόνισε αρχικά πρόεδρος του Ολυμπιακού.

-Για το ματς:  «Άλλη μία φορά έχουμε παίξει εδώ στην Ευρωλίγκα. Ένας παράγοντας του αγώνα είναι και οι διαιτητές, άλλο ο Έλληνας και άλλο ο ξένος. Εδώ ο διαιτητής έκανε δύο παρατηρήσεις ότι θα διακόψει το παιχνίδι. Ευτυχώς δεν έγινε κάτι τέτοιο.

Έχει αλλάξει η ψυχολογία του Ολυμπιακού, σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα και έρχεται με άλλη ψυχολογία πια. Δύσκολα άλλες ομάδες θα πάρουν διπλό εδώ. Γι' αυτό επισημάναμε εξ αρχής πόσο σημαντικό είναι».

-Για το φάουλ στον Καλάθη, στο τέλος: «Πάντα είναι ρίσκο, αλλά χωρίς ρίσκο δεν κερδίζεις».