Βαθμολογία

Τσίπρας: «Αγωνιά ο κόσμος για τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο»

Με τον Αλέξη Τσίπρα συναντήθηκε την Παρασκευή (18/11) στο Μαξίμου αντιπροσωπεία της Εθνικής 2004, δύο μέρες μετά το τετ α τετ που είχαν οι Φύσσας, Τσιάρτας, Μπασινάς και Σεϊταρίδης με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Το θέμα συζήτησης δεν ήταν άλλο από τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και το τι μπορεί να γίνει για να αλλάξει η κατάσταση με τον πρωθυπουργό να ξεκαθαρίζει πως πρόθεσή του είναι η κάθαρση του χώρου.

Μεταξύ άλλων είπε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω που δεχθήκατε την πρόσκληση. Υπάρχει ενδιαφέρον από όλο τον φίλαθλο κόσμο για τον λόγο της συνάντησης μας. Δεν είναι κάτι κρυφό, ούτε κάτι μυστικό. Υπάρχει αγωνία για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουμε την αποφασιστικότητα να παρέμβουμε και να κάνουμε τις τομές που ζητά η ελληνική κοινωνία.

Προσπαθούμε να επαναφέρουμε την κανονικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να παίζεται κάτω από συγκεκριμένους και ίσους κανόνες. Όπως αγωνιώ εγώ, έτσι αγωνιά και η κοινωνία για τις εξελίξεις. Θα ήθελα από εσάς τις βαθιές γνώσεις σας για να βγούμε από το αδιέξοδο. Είμαι προβληματισμένος για την κατάσταση που επικρατεί. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το ποδόσφαιρο πεδίο αξιόποινων πράξεων».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Τσιάρτας ανέφερε: «Δεχθήκαμε την πρόσκλησή σας, γιατί αφουγκραζόμαστε αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουμε τη διάθεση να σας ακούσουμε, να συζητήσουμε κάποια πράγματα και από εκεί και πέρα να κάνουμε ό,τι προκύψει».