Βαθμολογία

Μαντούρο: «Πρωταθλητής εκ των προτέρων»

Συνέντευξη παραχώρησε στην ολλανδική ιστοσελίδα Goal.com ο Χέντβιγκες Μαντούρο με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ να πετάει "καρφιά" για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την αξιοπιστία του.

Ο Μαντούρο δήλωσε απογοητευμένος από την παρουσία του στην Ελλάδα, έκανε λόγο για πρωταθλητή που αποφασίζεται εκ των προτέρων, ομάδες - δορυφόρους και δήλωσε ότι στους Έλληνες αξίζει ένα καλύτερο και πιο δίκαιο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Μαντούρο:

«Φυσικά και γνώριζα πολλά πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο πριν πάω στην Ελλάδα, αλλά οι περισσότερες πληροφορίες ήταν για τον ΠΑΟΚ. Αυτό που δεν μου είπαν είναι πως ο πρωταθλητής Ελλάδας αποφασίζεται εκ των προτέρων.

Τα τελευταία 19 χρόνια, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα 17 φορές. Είναι ο πιο ισχυρός σύλλογος. Υπάρχουν τόσα αποδεικτικά στοιχεία εναντίον του, αλλά δεν συμβαίνει τίποτα.

Μέχρι τον Μάρτιο, ήμασταν στην κορυφή με τον ΠΑΟΚ αλλά μετά συνέβησαν παράξενα πράγματα όλων των ειδών. Ύποπτα γκολ οφσάιντ σε αδέξιους τερματοφύλακες, ενώ ο Ολυμπιακός είχε ορισμένες ομάδες-δορυφόρους στην μεγάλη κατηγορία. Αυτούς τους βαθμούς τους είχε ήδη μέσα, αν και για να είμαι ειλικρινής και το δικό μας παιχνίδι με τη Βέροια ήταν εύκολο.

Δεν θα πήγαινα στην Ελλάδα αν γνώριζα από πριν τι συμβαίνει και το πως λειτουργούν τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι Έλληνες αγαπούν πολύ το ποδόσφαιρο. Αξίζουν ένα πιο δίκαιο πρωτάθλημα».