Βαθμολογία

Κόντρα Ρεάλ - ισπανικής Ομοσπονδίας για τον Μοράτα

Ο τραυματισμός του Άλβαρο Μοράτα σε παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Ισπανίας προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία χάνει τον παίκτη για τον επόμενο μήνα.

Ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ των Μαδριλένων τη φετινή σεζόν με οκτώ γκολ, υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού στον τετρακέφαλο στον αγώνα των «φούριας ρόχας» κόντρα στην ΠΓΔΜ για την προκριματική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Μοράτα θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι δεν χάνει μόνο το σαββατιάτικο ντέρμπι με την Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλδερόν», αλλά επίσης και την αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα στις 3 Δεκεμβρίου.

Ο τραυματισμός του παίκτη προκάλεσε κόντρα ανάμεσα στη «βασίλισσα» και στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας. Οι άνθρωποι της Ρεάλ υποστηρίζουν ότι ο Μοράτα είχε έντονες ενοχλήσεις στη διάρκεια του αγώνα με την ΠΓΔΜ, ωστόσο δεν... προστατεύτηκε και αγωνίστηκε κανονικά και στο φιλικό που ακολούθησε κόντρα στην Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ», χωρίς να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Αυτό το γεγονός, σύμφωνα με τους πρωταθλητές Ευρώπης, επιδείνωσε την κατάστασή του με αποτέλεσμα να χρειάζεται πια ένα μήνα για να γυρίσει στα γήπεδα.