Βαθμολογία

Παραίτηση Δρακόπουλου στον ΑΟ Χανίων

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Χανίων υπέβαλλε ο Αντώνης Δρακόπουλος για προσωπικούς λόγους όπως αναφέρει και ο ίδιος με σχετική δήλωση του.

Ο 48χρονος τεχνικός ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ομάδα της Κρήτης  και ευχαρίστησε παράλληλα τους συνεργάτες του για την άριστη συνεργασία καθώς και τους φιλάθλους της ομάδας. Τέλος ευχαρίστησε προσωπικά και τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Μελά και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο του.

Αναλυτικά η σχετική δήλωση του 48χρονου προπονητή:

«Σήμερα έκανα την τελευταία προπόνηση και αποχαιρέτησα τους ποδοσφαιριστές. Το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, είχα συνάντηση με τον πρόεδρο Γιώργο Μελά και του εξήγησα τους λόγους της παραίτησης μου. Οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί και δεν έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Εύχομαι στην ομάδα καλή συνέχεια στο δύσκολο αγωνιστικό έργο που έχει. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου για την άριστη συνεργασία που είχαμε, καθώς και τον φίλαθλο κόσμο του Α.Ο.Χ.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο Γιώργο Μελά για την άψογη συνεργασία μας, να του ευχηθώ καλό κουράγιο για τη συνέχεια και να προτρέψω όλο τον κόσμο των Χανίων, να σταθεί στο πλευρό του διότι το εγχείρημα που ανέλαβε να κρατήσει την ομάδα στη Football League, είναι τεράστιο και δύσβατο».