Βαθμολογία

Sold out για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Εισιτήρια τέλος για την αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής (18/11) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκα όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Έτσι το βράδυ της Παρασκευής δεν θα πέφτει "καρφίτσα" στο ΟΑΚΑ με την "πράσινη" ΚΑΕ να ευχαριστεί τον κόσμο και τονίζει ότι ο κόσμος θα δείξει την συμπεριφορά που πρέπει και θα σπρώξει την ομάδα στην νίκη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague (18/11, 21.15).

Οι φίλαθλοί μας απέδειξαν για ακόμη μία φορά εμπράκτως την πίστη, την αγάπη και την αφοσίωσή τους στην ομάδα, γι’ αυτό και η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει!

Είμαστε βέβαιοι πως οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα επιδείξουν και πάλι ευπρεπή συμπεριφορά, αντάξια των αξιών και της ιδέας της ομάδας μας και πως με τη φωνή τους και μόνο θα την ωθήσουν στη νίκη.

Τέλος, με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods προς τους φιλάθλους της, έχοντας ως μοναδικό στόχο την αποφυγή ταλαιπωρίας τους, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό».