Βαθμολογία

Πολεμαρχάκης: «Αδικείτε τους εαυτούς σας»

Tο παρών στην χτεσινή προπόνηση του ΟΦΗ, εδωσε ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων» Γιάννης Πολεμαρχάκης, ο οποίος είχε συζήτηση με τους παίκτες στους οποίους και εξέφρασε τα παράπονα του για την εικόνα που αυτοί εμφανίζουν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Εχουμε απαιτήσεις απο εσάς. Σαν διοίκηση είμαστε απόλυτα εντάξει στις υποχρεώσεις μας απέναντί σας και θέλουμε το ίδιο απο εσάς. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι απο αυτό που βλέπουμε μέχρι σήμερα και η εικόνα αυτή, πρέπει να αλλάξει άμεσα. Αδικείτε τους εαυτούς σας και την προσπάθεια που κάνουμε όλοι. Είναι στο χέρι σας να αλλάξετε γρήγορα αυτήν την εικόνα και πρέπει να το κάνετε και μάλιστα άμεσα».

Στην συνέχεια ο Γιάννης Πολεμαρχάκης είχε ακόμη, συζήτηση τόσο με το Νίκο Νιόπλια, όσο και τον Σταύρο Λαμπράκη για θέματα που αφορούν την ομάδα και τον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Αμέσως μετά ακολούθησε διοικητικό συμβούλιο απο την διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο οποίο συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα της ομάδας, όπως οι εξελίξεις στο πρωτάθλημα της Football league, οικονομικά θέματα, το θέμα της μπουτικ στο «Τάλως» που βρίσκεται στο προσκήνιο και δραστηριότητες που ετοιμάζει η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 το επόμενο διάστημα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά οι Βουό και Μασάδο, δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα προπόνησης της Τρίτης (15/11), με συνέπεια να μείνουν εκτός πλάνων για το φιλικό της Τετάρτης (16/11) με τον Ατσαλένιο στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.