Βαθμολογία

Επτά χρόνια χωρίς τον Αντόνιο

Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (16/11) από τον αιφνίδιο και άδικο χαμό του Αντόνιο Ντε Νίγκρις την ώρα που κοιμόταν, βυθίζοντας στον πόνο και την θλίψη όλη την κοινωνία της Λάρισας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν ξέχασε τον Αντόνιο Ντε Νίγκρις και έτσι με αφορμή την συμπλήρωση των επτά χρόνων από την αποφράδα εκείνη μέρα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Βρέθηκε για λίγο κοντά μας κι έφυγε σαν σήμερα, επτά χρόνια πριν, με τρόπο αναπάντεχο, προκαλώντας την πονεμένη ΑΕΛική ψυχή να κρατήσει τη μνήμη του ολοζώντανη στην αγκαλιά της.

Ήταν πιο παγωμένο από κάθε άλλο το πρωϊνό που ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις πήρε την αιώνια μεταγραφή στην ομάδα του παραδείσου, αφήνοντας πίσω του κυρίαρχη την ανάμνηση ενός χαμογελαστού παιδιού, γεμάτου απ’ όσα είχε προλάβει να ζήσει μέσα κι έξω απ’ τα γήπεδα όλου του κόσμου, αλλά κι από τα όνειρα που έκανε για το μέλλον της οικογένειας και των πολλών αγαπημένων φίλων του.

Είθε να σκοράρει εκεί τα γκολ που δεν πρόλαβε να βάλει εδώ και να ‘ναι σίγουρος πως όσο υπάρχει ΑΕΛ, θα υπάρχει κι εκείνος!