Βαθμολογία

Επέστρεψε στην Ίντερ ο Σάμουελ

Η Ίντερ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως ο Βάλτερ Σάμουελ θα ενταχθεί στο επιτελείο του νέου τεχνικού της ομάδας, Στέφανο Πιόλι, με τον Αργεντινό άσο να επιστρέφει ύστερα από δύο χρόνια στο Μιλάνο.

Ύστερα από μία διετία μακριά απ' το Μιλάνο, ο Βάλτερ Σάμουελ επιστρέφει για να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο του νέου προπονητή της Ίντερ, Στέφανο Πιόλι. Ο Αργεντινός παλαίμαχος άσος ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα απ' την ιταλική ομάδα, η οποία τον αποθέωσε μέσω twitter για τα κατορθώματά του εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

"Ένας σιωπηλός πολεμιστής, ένας νικητής που μετατράπηκε σε θρύλο και οι φίλαθλοι της Ίντερ θα τον θυμούνται για πάντα, είναι πλέον πίσω! Καλώς ήρθες σπίτι σου, Βάλτερ Σάμουελ!", αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση των "νερατζούρι".

Ο Σάμουελ αγωνίστηκε απ' το 2005 έως το 2014 στους Μιλανέζους, πανηγυρίζοντας πέντε πρωταθλήματα, τρία Coppa Italia, καθώς και το Champions League τη σεζόν 2009/10. Σε 236 συμμετοχές με τη "νερατζούρο" φανέλα, σημείωσε 17 γκολ, ενώ μοίρασε και 2 ασίστ.