Βαθμολογία

Κουτρουμπής μέχρι το 2019 στον Παναθηναϊκό

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κουτρουμπή ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Έλληνα αμυντικό να ανανεώνει το συμβόλαιο του με τους "πράσινους" μέχρι τον Ιούνιο του 2019.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τον Γιώργο Κουτρουμπή. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία για την επέκταση συμβολαίου του Γιώργου Κουτρουμπή έως τον Ιούνιο του 2019.

Ο 25χρονος Έλληνας ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2013 και ήδη έχει καταγράψει 115 συμμετοχές με τη φανέλα του «Τριφυλλιού».

Μια επιβράβευση για την παρουσία του στον σύλλογο χαρακτήρισε με δηλώσεις του ο Κουτρουμπής την επέκταση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι το μόνο που μετράει είναι η δουλειά στο γήπεδο.

Αναλυτικά η δήλωση του Κουτρουμπή:

«Η επέκταση της συνεργασίας μου με τον Παναθηναϊκό είναι κάτι που ήθελα πολύ και με τιμά ιδιαίτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφωνήσαμε και θα έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω περισσότερες επιτυχίες και στόχους με την ομάδα στα επόμενα χρόνια. Για μένα αυτή η συμφωνία είναι ταυτόχρονα επιβράβευση και κίνητρο για τη συνέχεια. Δεν έχει σημασία να πω περισσότερα γιατί το μόνο που μετράει είναι η δουλειά και τα αποτελέσματα της ομάδας στο γήπεδο»,