Βαθμολογία

Η δικαίωση του Χάρη Φουρκιώτη

Η σημερινή (15/11) κλήση του Χάρη Φουρκιώτη στην Εθνική Παίδων u-16 όπως είναι φυσικό έδωσε τεράστια χαρά στις τάξεις της ομάδας της ΑΕΛ όσο φυσικά και στον ίδιο τον Χάρη.

Μια δικαίωση για τον νεαρό παίκτη η κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά και για το athleticlarissa.gr που είχε εντοπίσει το ταλέντο του ποδοσφαιριστή.

Χωρίς φυσικά να θέλουμε να ευλογήσουμε τα γένια μας αλλά το athleticlarissa.gr είχε γράψει εδώ και καιρό για τον Χάρη Φουρκιώτη και το ταλέντο που έχει το οποίο σήμερα επιβεβαιώθηκε με την κλήση στο εθνικό συγκρότημα.

Ο νεαρός μέσος ξεκίνησε σε ηλικία 14 ετών από την Ακαδημία Τυρνάβου όπου έκανε ντεμπούτο στην Α1 ΕΠΣΛ με πέντε εμφανίσεις. Την σεζόν 2015-2016 ξεκίνησε εντυπωσιακά με 15 εμφανίσεις όλες ως βασικό με 2 τέρματα και 6 ασίστ στο ενεργητικό του, ενώ συνδυάζει εξαιρετικά τεχνική, δύναμη και ταχύτητα.

Μάλιστα δοκιμάστηκε και στον Άρη και μάλιστα στο φιλικό που έγινε η δοκιμή πέτυχε και γκολ, για να έρθει η ομάδα της ΑΕΛ να τον εντάξει στο δυναμικό της και να αποτελεί μια πολύ σπουδαία επιλογή στα χέρια του τεχνικού της κ-17 Ζήση Ζιάγκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του από την Ακαδημία Τυρνάβου στην ΑΕΛ έπαιξε ο πρώην πλέον υπεύθυνος των Ακαδημιών Αποστόλης Λιβανός που είχε κάνει τις κατάλληλες κινήσεις αντιλαμβανόμενος το ταλέντο του ποδοσφαιριστή.

Σίγουρα το μέλλον ανήκει στον Χάρη και υπάρχει σιγουριά ότι θα πάει ακόμα καλύτερα στην συνέχεια.