Βαθμολογία

«Δεν θέλουν λύσεις στην Ελλάδα»

Ο επιτετραμμένος της FIFA αναφέρθηκε στο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου και απάντησε σε ερωτήσεις που του έγιναν για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας.

Μεταξύ άλλων μάλιστα ο Κύπριος παράγοντας τόνισε πως: «Αν θέλουν λύσεις στη Ελλάδα... υπάρχουν. Δεν με έπεισαν ότι θέλουν».

Οχι μόνο αυτό, αλλά σε ερώτηση για το αν θα γίνει πρωτάθλημα το προσεχές σαββατοκύριακο, απάντησε: «Θα προσπαθήσουμε... ναι».

Παράλληλα ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης άφησε κι αιχμές σχετικά με τη διάθεση των παραγόντων να καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων: «Α ναι και όσο αφορά την λεγόμενη κάθαρση (έτσι στο γενικό) ο κάθε ένας την εννοεί ανάλογα με την ομάδα που στηρίζει. Αλλά κανένας δεν είναι διατεθειμένος να κάτσει σε ένα τραπέζι και να ακούσει απόψεις και να βάλει θέσεις. Περίεργο».

Επιπλέον με τα λεγόμενά του άφησε να εννοηθεί ότι δεν είναι διατεθειμένος να τα... βροντήξει, όπως προέκυπτε τις προηγούμενες ημέρες. Συγκεκριμένα έγραψε: «Και ποιος είμαι εγώ ή εσείς για να πούμε ποια είναι η βρομιά αν η πολιτεία δεν προχωρεί υποθέσεις που βράζουν για δεκαετίες. Χρειάζεται υπομονή κύριε Βρουλή και όχι αφορισμούς. Χρειάζεται συναίνεση έστω και τώρα. Το πιο εύκολο πράγμα για μένα είναι να τα βροντήξω και να φύγω. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να πω ΟΚ εκλογές. Ιδιαίτερα τώρα που κάποιοι εν τη φαντασίας τους (ίσως και υποκινούμενοι) βλέπουν και σκοπιμότητες εκ μέρους μου. Αλλά τι θα επιτύχετε με τις εκλογές; Ερωτώ. Μήπως θα καθαρίσει ένας πίνακας και μετά από δύο χρόνια θα πρέπει να καθαρίσουμε τον καθαρισμένο πίνακα;;;».