Βαθμολογία

Μπόγιοβιτς: «Περίεργα πράγματα στα αποδυτήρια της ΑΕΛ»

Ο Σέρβος επιθετικός, Μίλαν Μπόγιοβιτς, μίλησε για το πέρασμά του από την ΑΕΛ κάνοντας λόγο για... περίεργα πράγματα στα αποδυτήρια, οφειλές της διοίκησης, αλλά και... αφύσικες συζητήσεις με τον Αλέξη Κούγια. Παράλληλα "έδειξε" τους διαιτητές και τους προέδρους που δεν πληρώνουν ως τα μεγαλύτερα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε τις δηλώσεις του στη "Live Sport":

Για τον λόγο που δεν ανανέωσε στην ΑΕΛ: "Είχα ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα, γι' αυτό δεν ήταν εφικτό να το ανανεώσω. Βέβαια ακόμη και σήμερα η ΑΕΛ δεν μου έχει δώσει όλα τα χρήματα που μου οφείλει. Περιμένω...".

Για τη σχέση του με τον Κούγια: "Τι να πω γι' αυτόν; Οποιοσδήποτε τον γνωρίζει καλύτερα από μένα. Από την πρώτη κιόλας μέρα νόμιζε ότι ήρθα στην ΑΕΛ για να του πάρω τα χρήματα. Δεν ένιωσα τη στήριξή του γι' αυτό κι όλο τον χρόνο έπαιζα με μεγαλύτερα πίεση απ' ό,τι θα έπρεπε. Γενικά είναι περίεργος άνθρωπος. Δεν είχα ούτε μία φυσιολογική συνομιλία μαζί του, όπως είχε με μερικούς από τους αγαπημένους του παίκτες στην ομάδα. Εγώ έκανα απλά τη δουλειά μου".

Για την περσινή σεζόν: "Ηταν μία εξαιρετική σεζόν. Είμαι περήφανος για την άνοδο, δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Πάντως αυτό που παρατήρησα ήταν ότι παίζαμε εναντίον των ομάδων και των διαιτητών. Δεν ήταν φυσιολογικό αυτό το πράγμα. Επίσης έγιναν ορισμένα περίεργα πράγματα στα αποδυτήρια της ΑΕΛ, ωστόσο δεν θέλω να πω περισσότερα".

Για τις ομάδες που ξεχωρίζει στην Ελλάδα: "Την ΑΕΛ και τον Παναιτωλικό. Ειδικά από τον Παναιτωλικό στενοχωρήθηκα πολύ όταν έφυγα, γιατί ήταν μία ομάδα με οικογενειακό κλίμα. Για τον κ.Κωστούλα δεν έχω να πω πολλά, γιατί απλά ήταν ο καλύτερος πρόεδρος που είχα στην καριέρα μου".

Οσο για τα βασικά προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: "Οι διαιτητές κι ορισμένοι πρόεδροι που δεν πληρώνουν τους παίκτες στην ώρα τους".