Βαθμολογία

Η Ε.Γ της Ένωσης για το περιστατικό στο γήπεδο Μαυροβουνίου

Η Εκτελεστική Γραμματεία της Ένωσης, αφού από το απόγευμα της περασμένης Κυριακής πληροφορήθηκε το εξωφρενικό για τα δεδομένα του Ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου περιστατικό, που αναφέρθηκε στα τοπικά αθλητικά sites και σε καταγγελία του Α.Ο. Μαυροβουνίου, ότι διαδραματίσθηκε στο γήπεδο Μαυροβουνίου, συνεδρίασε έκτακτα σήμερα Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016 στα γραφεία της Ένωσης και ομόφωνα αποφάσισε:

Καταδικάζει απερίφραστα  το γεγονός, εάν και εφόσον εξελίχθηκε σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες,  τα Μ.Μ.Ε. και η ανακοίνωση της ομάδας Α.Ο. Μαυροβουνίου.

Επιθυμεί την απόλυτη διερεύνηση του γεγονότος και καλεί άμεσα στα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης, να επιχειρήσουν τη διαλεύκανση της υπόθεσης αναζητώντας στοιχεία και καταθέσεις από όλες τις πλευρές που μπορούν να καταθέσουν (εκπροσώπους σωματείων, διαιτητές, ποδοσφαιριστές, προπονητές), ακόμα και από Αστυνομική Αρχή, εάν έχει επιληφθεί του γεγονότος.

Τέλος, η Εκτελεστική Γραμματεία, προφανώς διερμηνεύοντας και τις απόψεις των υπολοίπων μελών του Δ.Σ., πιστεύει ότι το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο του Νομού μας, δεν «γεννούσε» και δεν μπορεί ούτε στο απώτερο μέλλον να «γεννά», τέτοιας ποιότητας γεγονότα που το προσβάλλουν και το υποβαθμίζουν στις συνειδήσεις των αμέτρητων οπαδών του. Για το λόγο αυτό θα προτείνει στο Δ.Σ. της Ένωσης, μετά τη διερεύνηση από την Πειθαρχική Επιτροπή του θέματος, εάν προκύψουν ευθύνες, να κινηθούμε και νομικά κατά παντός υπευθύνου.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ