Βαθμολογία

Θρήνος στην Καρδίτσα για Καραπάνο

Θρήνος στην ποδοσφαιρική ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας η οποία από το βράδυ της Κυριακής (13/11) είναι πιο φτωχή καθώς άφησε την τελευταία του πνοή ένα εκλεκτό μέλος της ομάδας ο Κώστας Καραπάνος.

Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας όπως και όλα τα τμήματα του συλλόγου εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση με την οποία αποχαιρετούν τον εκλιπών Κώστα.

Αναλυτικά η συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Το βράδυ της Κυριακής, σταμάτησε να χτυπά η καρδιά του Κώστα Καραπάνου και η μεγάλη Αναγέννησιώτικη κοινότητα έγινε πιο φτωχή.

Ένα εκλεκτό μέλος της Καρδιτσιώτικης κοινωνίας, επιστήμονας, άριστος οικογενειάρχης με αδιάκοπη συμμετοχή και προσφορά στα κοινά της πόλης, με ασίγαστο διεκδικητικό πνεύμα και ένας διαχρονικός φλογερός υπερασπιστής της Αναγεννησιώτικης ιδέας. Ο Κώστας Καραπάνος γεννήθηκε το 1936, αγάπησε την Αναγέννηση από τα πρώτα του χρόνια, την ακολούθησε σε όλη του τη διαδρομή και διατέλεσε πρόεδρος της την δεκαετία του ’70.

Δεν σταμάτησε ούτε μια στιγμή να εκφράζει το ενδιαφέρον του με συνεχή συμμετοχή στις αγωνιστικές εκδηλώσεις, σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις του Συλλόγου όπου εκλέχθηκε πάρα πολλές φορές πρόεδρός της, με φυσική παρουσία ακόμη και στα τελευταία χρόνια παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του. Έζησε μια ζωή γεμάτη, αφήνοντας το στίγμα του όπου κι αν δραστηριοποιήθηκε.

Σύσσωμες οι διοικήσεις του ΑΣ, της ΠΑΕ, όλα τα τμήματα του Συλλόγου καθώς και ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων εκφράζουν την οδύνη τους και απευθύνουν τα βαθιά  τους και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στα αγαπημένα του πρόσωπα.

 Καλό ταξίδι αγαπητέ Αναγεννησιώτη Κώστα Καραπάνο».