Βαθμολογία

Τσάνας: «Η Εθνική έχει βρει το χαμένο πάθος της»

Ο Κώστας Τσάνας, βοηθός του Μίχαελ Σκίμπε στην Εθνική ομάδα μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:

 «Ήταν ένα παιχνίδι συγκλονιστικό. Αν δούμε το ματς από την αρχή, προηγήθηκε με τύχη η Βοσνία, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, είχαν και αυτοί. Σε ένα τέτοιο ματς με λεπτές ισορροπίες ήρθε ένα τέτοιο γκολ και την ώρα που ήρθε που το πανηγυρίσαμε με τέτοιο τρόπο.

Για την αποβολή του Κυριάκου Παπαδόπουλου είπε: «Πάντως και η κόκκινη του Παπαδόπουλου ήταν αλλά και ο Τζέκο αυτό που έκανε στον Παπασταθόπουλο ήταν για κόκκινη».

Στη συνέχεια ο βοηθός του Σκίμπε ανέφερε: «Η Βοσνία ψάχνει το δρόμο της και ήθελε να μας κερδίσει γιατί θα είχε πολλές πιθανότητες να πάρει τη δεύτερη θέση. Η ισοπαλία μας δείχνει ότι έχουμε μια ομάδα που παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Αν χάναμε δε θα μπορούσαμε να διορθώσουμε τη ζημιά. Ελπίζω να γίνουμε καλύτεροι. Η ομάδα έχει βρει το χαμένο πάθος και τη θέλησή της. Υπήρχε ανακούφιση μετά το ματς και πολλά μπράβο για την προσπάθεια να γυρίσουν οι παίκτες μας το 0-1».

Για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στα αποδυτήρια της Εθνικής Ομάδας πρόσθεσε: «Ο Τσίπρας κατέβηκε στα αποδυτήρια χαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές και μίλησε λίγο περισσότερο με κάποιους», ενώ για την επίθεση στον τρομπετίστα σχολίασε: «Για την επίθεση στον τρομπετίστα πιστεύω ότι είναι άνθρωποι άσχετοι με την Εθνική ομάδα».