Βαθμολογία

Φλέκκας: «Την τρομπέτα ή σας μαχαιρώνουμε»!

Για 15 άτομα με κουκούλες και κράνη που κρατούσαν μαχαίρια και τους περικύκλωσαν έκανε λόγο ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρο, Νίκος Φλέκκας σχετικά με την επίθεση στο “Καραϊσκάκη” στον αγώνα Ελλάδα-Λευκορωσία. "

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94.6:

“Δεν ξέρω ποια ήταν η αφορμή. Μπορεί να προέρχεται από την κόντρα των οπαδών Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ (σ.σ. ο τρομπετίστας είναι φίλος του ΠΑΟΚ).  Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Εμείς δεν θα ρίξουμε ποτέ λάδι στη φωτιά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δημοσιογράφους και τα Μέσα που κράτησαν το γεγονός. Αυτό που μας ενδιέφερε εμάς ήταν να βρίσκεται όσο περισσότερος κόσμος στο “Καραϊσκάκης” στο παιχνίδι με τη Βοσνία”, ανέφερε αρχικά ο Νίκος Φλέκκας και πρόσθεσε για το περιστατικό στο φιλικό με τη Λευκορωσία:

“Είχαμε απλώσει μία μεγάλη ελληνική σημαία. Βγήκαμε τελευταίοι από το γήπεδο, ήμασταν έξι άτομα. Βρισκόμασταν στη θύρα 8, ήμασταν εντελώς μόνοι μας και τότε ήρθαν 15 άτομα με κουκούλες και κράνη, που κρατούσαν μαχαίρια και μας περικύκλωσαν. Μας είπαν “την τρομπέτα ή σας μαχαιρώνουμε”! Ο Τάσος (σ.σ. ο τρομπετίστας) πάλεψε... Είναι η τρομπέτα της Εθνικής. Τα άτομα αυτά ήταν από 20-25 ετών. Αν δεν δίναμε την τρομπέτα, είχαμε τελειώσει...”.