Βαθμολογία

Μέξας: «Δεν παίξαμε καθόλου καλά»

Ο Κώστας Μέξας έκανε δηλώσεις στην συνέντευξη τύπου μετά την ήττα του Απόλλωνα Πατρών από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και στάθηκε στην κακή απόδοση των παικτών του, αλλά και στην συγκέντρωση που είχαν οι αντίπαλοι. Επίσης δηλώσεις έκανε και ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος. Αναλυτικά τι είπαν:

Μέξας: «Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο έγινε ακόμη δυσκολότερο μετά το ματς στη Γαλατά για τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω τι έγινε με τον Γκριν, αλλά αυτό έκανε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού να έρθουν να παίξουν ακόμη πιο σοβαρά. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με εμάς. Δεν παίξαμε καλά, η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, κάποια παιδιά πρέπει να αντιληφθούν την κατάσταση και να δουν τι θα γίνει από εδώ και μπρος. Για να μπορέσουν να έχουν μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοση τους. Θεωρώ πως το πρόβλημα μας είναι πνευματικό. Τα σημάδια από τις ήττες από ΠΑΟΚ και Προμηθέα, είναι ακόμη επάνω στο μυαλό και στο κορμί μας. Πρέπει να το ξεπεράσουμε για να εμφανίσουμε άλλο πρόσωπο το Σάββατο. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και καλή συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Νομίζω είναι πρώτα από όλα στο μυαλό τους, πόσο πίσω είναι και πόση δουλειά έχουν ακόμη. Να δουν την πραγματικότητα κατάματα και να δουν την αλήθεια κατάματα, να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν από αυτά τα ματς. Πρέπει να παραδειγματιστούν από την δουλειά των αντιπάλων τους σε αυτό το παιχνίδι. Εκεί είναι το ζητούμενο για όλα τα παιδιά. Ελπίζω συνολικά να πάρουν αυτό το μάθημα. Πρέπει να καταλάβουν πως χωρίς μεγάλο αγώνα και προσπάθεια, πολύ δύσκολα θα φτάσουν στο επίπεδο που ονειρεύονται». 

Μαστρογιαννόπουλος: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και εύχομαι καλή συνέχεια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Εμείς προσπαθήσαμε να είμαστε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι. Αν με τέτοιου είδους ομάδες δεν είσαι συγκεντρωμένος 40 λεπτά, δεν έχεις καμία τύχη. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γιατί την ερχόμενη εβδομάδα έχουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς κόντρα στον Κόροιβο».