Βαθμολογία

«Να 'κερδίσουμε' από αυτό το γκολ»

Ο Τζαβέλας τόνισε πως το τέρμα που πέτυχε κόντρα στην Βοσνία θα έχει «αξία» αν τελικά συνδυαστεί με την πρόκριση. Ο «χρυσός» σκόρερ της Εθνικής ήταν σήμερα ο Τζαβέλας. Ομως ο ίδιος κράτησε χαμηλούς τόνους μετά το ματς. Όπως τόνισε στην κάμερα του ΟΤΕ, για να έχει «ουσία» και «αξία» το γκολ που πέτυχε και το τελικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να έρθει και η πρόκριση.  «Είναι κάτι παραπάνω από μία ισοπαλία. Είμαστε χαρούμενοι. Θα προτιμούσαμε να είχαμε κερδίσει, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ήταν δώρο το αποτέλεσμα.  Στο ποδόσφαιρο όταν δεν νικάς είναι σημαντικό να μην χάνεις. Αν χάναμε θα ήταν καταστροφικό», είπε αρχικά.

Μετά ρωτήθηκε για το τέρμα που σημείωσε και του μεταφέρθηκε πως έγιναν... πολλά για να σκοράρει, όπως π.χ. το ότι δεν αντικαταστάθηκε λόγω της αποβολής του Κυριάκου Παπαδόπουλου. 

«Θα μπορώ να σας το πω αν προκριθούμε (σ.σ. εάν είναι το πιο σημαντικό γκολ που έχει σημειώσει). Δεν είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο, αν και ήμασταν προετοιμασμένοι. Καταφέραμε στο τέλος να κλέψουμε τον πόντο. Είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Επιασα καλά το σουτ. Με... βαράγαν όλοι στο τέλος (σ.σ. γέλια για τους πανηγυρισμούς). Θέλουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο και μία ανάλογη συνέχεια. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Το σημαντικό θα είναι να 'κερδίσουμε' από αυτό το γκολ. Να βελτιωθούμε και να πάρουμε την πρόκριση».