Βαθμολογία

Σωτηρίου: «Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, δεν είχα ποτέ όμως πρόταση»

Ο Πιέρος Σωτηρίου αποτελεί ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ με δηλώσεις του σε μέσο της Κύπρου, απάντησε στα όσα ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα περί πρότασης του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κύπριος επιθετικός:

«Διαβάζω και ακούω διάφορα, αλλά δεν γνωρίζω τίποτε για τον ΠΑΟΚ. Δεν υπήρχε καμία πρόταση και από την στιγμή που δεν υπήρχε, είναι αδύνατο να αρνήθηκα κάποια προσφορά. Κάτι τέτοιο είχε γραφτεί.

Η άποψή μου είναι ότι η Σούπερ Λίγκα  είναι καλό πρωτάθλημα. Αγωνίστηκαν πολλοί Κύπριοι και μάλιστα έκαναν μεγάλη καριέρα. Η νοοτροπία είναι παρόμοια με εδώ στην Κύπρο και σίγουρα θα με ενδιέφερε αν υπήρχε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση.

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και αν ενδιαφερθεί, θα το συζητήσω με τον εκπρόσωπό μου και τους δικούς μου ανθρώπους. Όμως, ας μην ξεχνάμε ότι πρόσφατα υπέγραψα νέο συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ, που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2020. Άρα, τον τελευταίο λόγο τον έχει η ομάδα μου. Προς το παρόν είμαι επικεντρωμένος στις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις και, αν έρθει κάποια πρόταση, θα το δούμε αυτοί που πρέπει».