Βαθμολογία

«Μοιράστηκε» βαθμούς η Πελασγιώτιδα...

Σπουδαία αναμέτρηση είχαμε σήμερα ανάμεσα σε Πελασγιώτιδα και Ολυμπιακός Χειμαδίου, μετά και το ισόπαλο μεταξύ τους αποτέλεσμα (2-2).

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 20ο' λεπτό. Στο 35' η «Πέλα» με σουτ του Δαμασιώτη έξω από την περιοχή έκανε το 1-1.

Στην επανάληψη και στο 60' ο Κατράνας από δεξία έπαιξε όμορφα το «1-2» με τον Νεράτζη, ο τελευταίος έκανε σουτ διαγώνιο, το οποίο απέκρουσε ασταθώς ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά ο Χαραλάμπους δε κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 70΄ο Νεράτζης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κίου, έκανε το 2-1. Πέντε λεπτά αργότερα ένα καλό σουτ του Δαμασιώτη πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 85' έχουμε τη φάση που στιγμάτισε την αναμέτρηση, καθώς η Διοίκηση της Πελασγιώτιδας διαμαρτύρεται έντονα για το γκολ που πέτυχε ο αντίπαλος. Όπως χαρακτηριστικά μας είπαν σε επικοινωνία με το Athleticlarissa.gr, το γκολ είναι «οφσάϊντ για σεμινάριο».

Δείτε τη σύνθεση με την οποία παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο η Πελασγιώτιδα:

Γιώργος Χατζής: Ξύτσας, Θεοχαρίδης, Τέλιος, Κιος Σ., Κατράνας, Γελαλής, Γκαραβέλης, Πουρνάρας, Κρεμαστάς (50' Νεράτζης), Δαμασιώτης, Χαραλάμπους (65' Ντάφης)