Βαθμολογία

Φοβερή «εμφάνιση-ανατροπή» για το Μελισσοχώρι

Ο Αστέρας είχε τη «λάμψη» και πήρε τη νίκη στο παιχνίδι κόντρα στον ΣΣ Ραψάνης (1-2), αφού εκτός από τα δύο γκολ, είχε και δύο οριζόντια δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Μόλις στο 15' μπορεί να προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, όμως αυτό δεν επηρέασε το σύνολο του Ηλία Αράπη...

Στο 20΄ο Αστέρας έφερε το ματς στα ίσια, όταν ο Μπακόλας εκτέλεσε το φάουλ και ο Χατζής με πλασέ έκανε το 1-1. Στο 25' διπλή ευκαιρία για το Μελισσοχώρι. Ο Χατζής έκανε το σουτ η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά την κεφαλιά πήρε ο Νούσιας, με τους αμυντικούς να απομακρύνουν πάνω στη γραμμή.

Στο 30' ο Νούσιας έκανε το πλασέ, όμως η μπάλα πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Δύο καλές κεφαλιές με τον Ζαφειρίου στο 40' και το 45' πέρασαν λίγο άουτ. Στο 55' το σουτ του Νούσια, πήγε ελάχιστα άουτ.

Ο Ζαφείρίου με σουτ σε κενό τέρμα, ύστερα από ατομική προσπάθεια του Νούσια έκανε το 1-2 και την ολική ανατροπή για την ομάδα του. Στο 88' ο ίδιος παίκτης είχε οριζόντιο δοκάρι. Στο 90΄το ουτ του Λιάγκα έδιωξαν με υπερένταση οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή.

Ο Αστέρας Μελισοχωρίου θέλει να ευχαριστήσει τον ΣΣ Ραψάνης, για την άψογη φιλοξενία.

Δείτε τη σύνθεση με την οποία παρατάχθηκε ο Αστέρας Μελισσοχωρίου στον αγωνιστικό χώρο:

(Ηλίας Αράπης) : Κουκούτσης, Σδράλης Β., Τζεμολάρι, Αβδουλάς, Λόζος, Χατζής, Λιάνγκας, (Παπαδημητρίου 65' ) Δημόπουλος, Νούσιας (91' Γκέφος), Ζαφειρίου Μπακόλας (88΄ Παπαιωάννου)