Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη του Αστέρα Τυρνάβου, 3-1 τον Οικονόμο

Μια πολύ μεγάλη και σπουδαία νίκη σημείωσε η ομάδα του Αστέρα Τυρνάβου το μεσημέρι της Κυριακής (13/11) απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης με 3-1 για την 10η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Καταρχήν η διοίκηση του Αστέρα Τυρνάβου εκ μέρους του προέδρου Χρήστου Τσακίρη θέλει να ευχαριστήσει πολύ τον Οικονόμο για την κατανόηση που έδειξε στο θέμα που προέκυψε αφού για λόγους υγείας ο πρόεδρος της ομάδας καθυστέρησε να φέρει τα δελτία και έτσι η αναμέτρηση ξεκίνησε με δεκάλεπτη καθυστέρηση.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του athleticlarissa με τον προπονητή του Αστέρα Αποστόλη Κορομηλά ο τελευταίος δήλωσε ότι η ομάδα του μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και έτσι στο 15' ο Γκαραγκούνης Λ με πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 27' ύστερα από ωραία συνεργασία του Μπαντή Γ. με τον Τσακίρη Κ. και με τον τελευταίο να κάνει την σέντρα ο Τάκης με κεφαλιά έκανε δυο τα τέρματα της ομάδας του.

Ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο έχασαν επίσης οι Μπαντής Γ. και Γκαραγκούνης Λ., ενώ στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65' το σουτ του Μπαντή Γ. απέκρουσε ασταθώς ο πορτιέρο της Τσαριτσάνης με τον Γκαραγκούνη Λ. να παίρνει το ριμπάουντ αλλά να αποτυγχάνει για το 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 88' όμως ο τυρναβίτικος σύλλογος έφτασε στο 91' στο τελικό 3-1 με σκόρερ τον Γαλάνη ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον χώρο του κέντρου.

Αστέρας Τυρνάβου (Αποστόλης Κορομηλάς): Στάμος, Πάσσιος Α., Γκαραγκούνης Χ., Λάζος, Γαλάνης, Γκαραγκούνης Λ., Καρακώστας, Τάκης, Τσακίρης Κ., Μπαντής Γ. (85' Μαυρίδης), Πάσσιος Β. (60' Γκαραγκούνης Σ.).