Βαθμολογία

Σπουδαία νίκη της Γιάννουλης στο Καλοχώρι

Μεγάλη και σημαντική νίκη πέτυχε η Δήμητρα Γιάννουλης το μεσημέρι της Κυριακής (13/11) καθώς επικράτησε με 2-0 στο Καλοχώρι κόντρα στην Αναγέννηση για την 10η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή της Δήμητρας Βασίλη Μπακογιάννη στο athleticlarissa το παιχνίδι κρίθηκε στα καίρια σημεία που πέτυχε τα τέρματα η ομάδα της Γιάννουλης. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που ήταν μοιρασμένο εμείς καταφέραμε στην επανάληψη να σκοράρουμε σε καίρια σημεία της αναμέτρησης και να πάρουμε την νίκη.

Το 0-1 έγινε στο 61' από πολύ ωραία ενέργεια του Σπανού που πέρασε και τον τερματοφύλακα, ενώ στο 67' ο Σπανός έκανε το σουτ, ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε ασταθώς και ο Αμπατζίδης με κεφαλιά έκανε το 0-2. Τέλος στο 85' ο Κοταρέλλας είχε μια καλή στιγμή σε τετ-α-τετ όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Καλοχωρίου.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Κυρανούδης, Γκουντρουμπής, Ντούφας, Εμμανουήλ, Καραγιώργος (36' λ.τ. Μπάμπαλης), Γκατζούλης Δ., Θώμος, Κοταρέλλας, Αμπατζίδης (87' Ντάλλας), Χατζηγρηγορίου, Μπαρούτας (33' λ.τ. Σπανός)