Βαθμολογία

Λευκή ισοπαλία για Μακρυχώρι

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η σημερινή (13/11) αναμέτρηση ανάμεσα στον Φαλανιακό και το Μακρυχώρι για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΛ.

Όπως δήλωσε στο athleticlarissa ο προπονητής του Αετού Μακρυχωρίου Γιάννης Μπουρνάκας η ομάδα του Αετού θα μπορούσε να πάρει την νίκη αφού είχε τις ευκαιρίες δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει, όμως η εικόνα της ομάδας είναι πολύ καλή δεδομένου ότι χτίζεται μέρα με την μέρα, ενώ στις τελευταίες αναμετρήσεις έχει κρατήσει το "0" στην άμυνα.

Αγωνιστικά το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τρεις καλές στιγμές για το Μακρυχώρι, πρώτα στο 20' όταν ο Πάσσιος από τα δυο μέτρα δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ με την συμπλήρωση του ημιώρου ο Μάλτζαρης έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε ξυστά άουτ. Τελευταία καλή φάση για το πρώτο μέρος στο 40' όταν ο Πάσσιος είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο ίδιος παίκτης (Πάσσιος) είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες μετά το 70' με την μια να περνάει άουτ και τις δυο να αποκρούονται από τον τερματοφύλακα, ενώ στο 82' έχασε ακόμα μια ευκαιρία καθώς δεν μπόρεσε να σκοράρει με κεφαλιά σε κενή εστία. Όλα αυτά παραλίγο να τα πληρώσει η ομάδα του Μπουρνάκα στην μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων με τον Κόκκινο το σουτ του οποίο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Αετός Μακρυχωρίου (Γιάννης Μπουρνάκας): Πουτσιάκας, Γκαμπέτας, Χριστιανίδης, Βάσσιος (15' λ.τ Μποζώνας), Τίκος, Μάλτζαρης (89' Καρβούνης), Παυλόπουλος, Αργύρης, Κουσιάς (90' Τζίκα), Πάσσιος Π., Φουσίκας.