Βαθμολογία

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Αχιλλέας Φαρσάλων καθώς σήμερα (13/11) επικράτησε στο μεγάλο ντέρμπι του Δωτιέα Αγιάς εκτός έδρας με 3-1 σε αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα με τα δυο γρήγορα τέρματα της (2' και 4') πήρε προβάδισμα με 2-0, ο Δωτιέας μείωσε άμεσα σε 1-2 στο 12' προσπάθησε στην συνέχεια για το 2-2, όμως το τρίτο γκολ των Φαρσάλων στο 71' έκρινε τα πάντα.

Το μεγάλο ντέρμπι το οποίο πραγματοποιήθηκε κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες με ηλιόλουστο καιρό και παρουσία περίπου 600 ατόμων, ενώ αρκετοί και οι φίλαθλοι από τα Φάρσαλα προκειμένου να δουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Ο Αχιλλέας μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο κατορθώνοντας να αιφνιδάσει τους γηπεδούχους καθώς μόλις στα πρώτα τέσσερα λεπτά της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι του Τάκη Παραφέστα ήταν ήδη μπροστά με 0-2, όμως άμεση ήταν η απάντηση και από την πλευρά του Δωτιέα. Η ομάδα του Κώστα Τσανά μείωσε στο 12' και ισορρόπησε την αναμέτρηση προσπαθώντας και για το 2-2 δίχως όμως αποτέλεσμα.

Μόλις στο 2' ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε φάουλ, ο Οικονόμου πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να κοντράρει στα σώματα των αμυνομένων και να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1. Στο 4' ο Αχιλλέας έκανε το 0-2 όταν ο Λόλας ανατράπηκε στην περιοχή με τον ρέφερι Τζήλο να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Βούλγαρη να είναι εύστοχος για το δεύτερο τέρμα της ομάδας του.

Ενδιάμεσα των δυο τερμάτων τα Φάρσαλα είχαν και ευκαιρία όταν ο Καραμπούζης σέντραρε από δεξιά, ο Λόλας έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Παρα το σοκ του γρήγορου 0-2 οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν σε 1-2 στο 12' όταν ο Τσατσαλίδης κέρδισε πέναλτι, αναλαμβάνοντας και την εκτέλεση βάζοντας ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του Δωτιέα.

Στο 20' ο Αχιλλέας είχε μια καλή στιγμή όταν σε εκτέλεση κόρνερ από τον Νεμπεγλέρα ο Λόλας έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Φαρμάκα, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νάτσης από πλευράς Αγιάς εκτέλεσε κόρνερ για να διώξει με τις γροθιές ο Ντάλλας με το 1-2 να είναι και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Δωτιέας μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να φέρει γρήγορα το ματς στα ίσια, δίχως όμως αποτέλεσμα, για να έρθει το γκολ από την πλευρά του Αχιλλέα όταν στο 71' ο Νάστας που είχε μπει λίγο πιο πριν στο ματς έκανε σέντρα και ο Λόλας με ωραίο τελείωμα πέτυχε το 1-3.

Το τέρμα αυτό του Λόλα ουσιαστικά έκρινε και το παιχνίδι, ενώ μέχρι το τέλος της αναμέτρησης είχαμε μόλις μια φάση στο 85' για την ομάδα του Τάκη Παραφέστα με τον Βούλγαρη να κάνει ένα ωραίο σουτ, αλλά την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ.

Διαιτησία: Τζήλος (Καρακώστας, Νίκζας).

Δωτιέας Αγιάς (Κώστας Τσανάς): Φαρμάκας, Γούτος Ε., Γούτος Ν., Τσακάλι, Σούλι, Νάτσης, Τσατσαλίδης (39' λ.τ. Πόντε), Ντακούλας, Παππάς (83 λ.τ. Χονδροδήμος), Φιλιππούλης (85' Γιαννακός), Χαλάτσης.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Ντάλλας, Καραμπούζης, Κακαζούκης, Μανιώτης, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Κουμπούρας, Τλούπας (52' Μεζίνι, 79' Περήφανος), Ρέψης (63' Νάστας), Λόλας, Βούλγαρης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ