Βαθμολογία

Νίκη 3-1 για την ΑΕΛ κόντρα στην κ-20 (pics)

Προπονητικού χαρακτήρα φιλικό έγινε σήμερα (13/11) στο προπονητήριο των Δένδρων ανάμεσα στην ανδρική ομάδα της ΑΕΛ και την κ-20 του συλλόγου μια αναμέτρηση στην οποία οι "μεγάλοι" επικράτησαν με σκορ 3-1.

Ένα ματς όπου ο τεχνικός των "βυσσινί" Σάκης Τσιώλης δοκίμασε αρκετά σχήματα και πράγματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας, ενώ δοκιμάστηκε και ένας Αφρικανός που αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Χωρίς την παρουσία του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια η αναμέτρηση στην οποία σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη η κ-20 στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη η ανδρική ομάδα ήταν καλύτερη.

Η ομάδα του Μίλτου Ζιάκκα άνοιξε το σκορ στο 6' με ωραίο σουτ του Χοτζάλι έξω από την περιοχή, ενώ στο 20' η ανδρική ομάδα ισοφάρισε όταν ο Κουτσιανικούλης από αριστερά έβγαλε παράλληλα πάσα και ο Καπός με προβολή έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 80' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Ναβάρο έκανε την σέντρα προς την περιοχή και ο Μαρουκάκης με κεφαλιά έκανε το 2-1, ενώ το τελικό 3-1 σημείωσε ο ίδιος στο 88' όταν κέρδισε πέναλτι από τον Παϊτέρη και ευστόχησε από την άσπρη βούλα.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης) (α' ημίχρονο): Καβουσάκης, Κόντορ, Μασούρας, Φάρκας, Γκόλιας, Ποτουρίδης, Αναστασόπουλος, Ουρτάδο, Βαρέλα, Κουτσιανικούλης, Καπός.

Επίσης στο α' ημίχρονο έπαιξαν και οι Λαμπρόπουλος, Σουλιώτης και Ναβάρο αντί των Βαρέλα, Φάρκας και Αναστασόπουλου.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης) (β΄ημίχρονο): Κουτογλίδης, Ρέντζας, Μονιάκης, Σουλιώτης, Γιοβάνοβιτς, Ποτουρίδης, Φατιόν, Ναζλίδης, Ναβάρο, Ντέλετιτς, Μαρουκάκης.

ΑΕΛ κ-20 (Μίλτος Ζιάκας): Παϊτέρης, Κυρίτσης, Αναγνώστης, Ναλμπάντης, Παπαδόπουλος, Γεωργακόπουλος, Καραλούλης, Χοτζάλι, Νούσιας, Μακρής, Κεϊτά.

Έπαιξαν και οι Κρητικός, Μαστακούλης, Καλούσης.