Βαθμολογία

«Ερυθρόλευκες» ματιές σε Ανσαριφάρντ

Το ενδεχόμενο προσθαφαιρέσεων μοιάζει εφικτό στον Ολυμπιακό εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Εξάλλου, το ρόστερ είναι πολυάριθμο και αρκετοί ποδοσφαιριστές ενδέχεται να παραχωρηθούν δανεικοί, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν προσθήκες.

Ο Γκονσάλο Πασιένσια αναμένεται ν’ αποχωρήσει αντιμετωπίζοντας σημαντικά προβλήματα υγείας, ενώ είχε δοθεί δανεικός από την Πόρτο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Οι Πρωταθλητές εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τη Σούπερ Λίγκα. Δεδομένα, υπάρχει ενδιαφέρον για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Εξάλλου, ο Ιρανός διεθνής επιθετικός έχει διαπρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Πανιώνιο.

Οι «κυανέρυθροι» θα προσπαθήσουν ν’ αποκομίσουν το μέγιστο οικονομικό όφελος προκειμένου να χάσουν τον ποδοσφαιριστή δίχως ένα ικανοποιητικό αντάλλαγμα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο πλευρές δυσκολεύονται ν’ ανανεώσουν τη συνεργασίας τους.

Η περίπτωσή του προτάθηκε πέρυσι το καλοκαίρι σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δίχως να προκύψει οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πέρυσι ο Ανσαριφάρντ σκόραρε 10 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ σε 36 αγώνες στη Σούπερ Λίγκα, ενώ φέτος έχει 3 τέρματα και 2 ασίστ στο ενεργητικό του, έπειτα από οκτώ αγωνιστικές.